AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Trolling Wire
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Σύρμα Συρτής
AFW Monel Trolling Wire

AFW Monel Trolling Wire

AFW
08.0072
Διαθέσιμο
61,00 €
Με ΦΠΑ

Το μαλακό σύρμα συρτής AFW Monel (Trolling Wire) είναι το απόλυτα, εξειδικευμένο εργαλείο για τους φίλους της Συρτής από βάρκα, χωρίς τη χρήση βαριδιών. Διατίθεται σε μπομπίνες σε διάφορα μήκη και διαρτομές.

Μήκος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το μαλακό σύρμα συρτής AFW Monel (Trolling Wire) είναι το απόλυτα, εξειδικευμένο εργαλείο για τους φίλους της Συρτής από βάρκα, χωρίς τη χρήση βαριδιών. Πρόκειται για το αυθεντικό, Αμερικάνικο σύρμα Monel της AFW. Διατίθεται σε μπομπίνες σε διάφορα μήκη.

Το AFW Monel είναι από επινικελωμένο χαλκό, μαλακό και εύκαμπτο. Λόγω της μεγαλύτερης πυκνότητας που διαθέτει, βυθίζεται γρηγορότερα και παραμένει με ευκολία σε μεγαλύτερο βάθος από αντίστοιχα σύρματα από ανοξείδωτο ατσάλι, επιτρέποντας στο χρήστη να φτάσει στο επιθυμητό βάθος, χρησιμοποιώντας λιγότερο σε μήκος σύρμα. Επίσης δεν επηρεάζεται από έντονα ρεύματα, δεν μπλέκει όπως το απλό σύρμα, ενώ σας επιτρέπει με ευκολία να πραγματοποιείτε κόμπους και ενώσεις.

Με το AFW Monel δεν απαιτείται πλέον η χρήση των κλασικών βαρυδιών συρτής με το περιστρεφόμενο σύρμα τα οποία φθείρουν τη μεσινέζα, ή το νήμα μας και φέρουν μεγάλη αντίσταση στο νερό.

Η ειδική επεξεργασία από την AFW προσδίδει στο Monel μεγάλη ικανότητα περιστροφής και αντοχής κατά της τριβής. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο σε γλυκό, όσο και σε θαλασσινό νερό. Η μεγάλη δύναμη του AFW Monel και η ασύγκριτη ευκαμψία του, επέτρεψαν στην κατασκευάστρια εταιρία να παράγει λεπτότερη διατομή, σε σχέση με την αντοχή σε κιλά και να πετύχει περισσότερο μήκος σύρματος ανά μπομπίνα μηχανισμού.

Άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Monel είναι η σταθερή βύθιση ανά μέτρο (περίπου 1 μέτρο βύθισης, ανά 10 μέτρα σύρματος 30Lbs). Η ταχύτητα βύθισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το βάρος του τεχνητού, ή η ταχύτητα του σκάφους. Σε ιδανικές συνθήκες υπολογίστε ότι 10 μέτρα Monel θα βυθιστούν περίπου 1 μέτρο. Συνεπώς μπορείτε να ορίσετε το βάθος στο οποίο θα βρεθεί η αρματωσιά σας, ανάλογα με τα μέτρα σύρματος που θα ελευθερώσετε.

Αποτελεί ένα πολύ αξιόλογο εξάρτημα συρτής, σε προσιτή τιμή. Το συγκεκριμένο κράμα νίκελ – χαλκού της AFW, παράγει ένα άψογο σύρμα το οποίο σας επιτρέπει να βυθίσετε τεχνητά σε μεγάλα βάθη και να αντέξει σε μάχες με μεγάλα θηράματα.

Στην Ελλάδα το Monel χρησιμοποιείται κυρίως με το χέρι, ή με μηχανισμό Συρτής Big Game. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση με καλάμι, καθώς το Monel μπορεί να τραυματίσει την πορσελάνη των δαχτυλιδιών, για αυτό προτείνεται να χρησιμοποιηθεί με καλάμια με Roller και να αποφύγουμε τη χρήση σε κεραμικούς οδηγούς.

Μοντέλο

Test (κιλά) Test (Lbs) Διάμετρος (χιλ) Διάμετρος (ίντσες) Μέτρα ανά κιλό Διαθέσιμα Μήκη (μ)
H030 14 30 0,56 0,22 462 91,5 / 182 / 305
H040 18 40 0,63 0,25 358 91,5 / 182 / 305
H050 23 50 0,71 0,28 285 91,5 / 182 / 305
H060 27 60 0,79 0,31 233 182

Άλλο ένα ερώτημα το οποίο μας ρωτάνε αρκετοί υποψήφιοι χρήστες σύρματος Monel, είναι αν μπορεί να προκληθεί το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης στη μπομπίνα του μηχανισμού. Η απάντηση είναι ότι όντως μπορεί να προκληθεί ηλεκτρόλυση και διάβρωση, όταν διαφορετικά μέταλλα έρχονται σε επαφή. Οι περισσότερες μπομπίνες είναι αλουμινίου, το οποίο είναι διαφορετικό μέταλλο από το Monel. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε τον κίνδυνο ηλεκτρόλυσης;

  • Να τοποθετήσετε μερικά μέτρα οικονομικού νήματος Dacron στη μπομπίνα, ώστε να εμποδίσετε το Monel να έρθει σε επαφή με το αλουμίνιο
  • Ξεπλύνετε καλά το σύρμα και τη μπομπίνα με γλυκό νερό, μετά από κάθε ψάρεμα. Μην τοποθετείτε άλλα μηχανικά μέρη κάτω από τη βρύση, καθώς το νερό έχει την τάση να παρασύρει και τα λιπαντικά του μηχανισμού
  • Ψεκάστε το Monel και τη μπομπίνα με κάποιο γνωστό αντιδιαβρωτικό σπρέυ όπως Q20, ή WD-40.
Μήκος Πετονιάς
00003.60 - 100 μέτρα
00005.150 - 250 μέτρα
00006.250 - 700 μέτρα
Πάχος
0,51 - 0,70 χιλ
0,70 - 1,0 χιλ
PE #2,5 και άνω
8 αντικείμενα
Νέο
035926010628
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

1 ακόμη προϊόν στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας