Γυναικεία Cressi Endurance Lady Shorty
Γυναικεία Cressi Endurance Lady Shorty
Γυναικεία Cressi Endurance Lady Shorty
Γυναικεία Cressi Endurance Lady Shorty

Γυναικεία Cressi Endurance Lady Shorty

Cressi Sub
30.0044
Διαθέσιμη
113,00 €
Με ΦΠΑ

Η γυναικεία στολή Endurance Lady Shorty, της Ιταλικής εταιρείας Cressi είναι ιδανική για κολύμβηση, για snorkeling και κάθε είδους θαλάσσιο άθλημα.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η γυναικεία στολή Endurance Lady Shorty, της Ιταλικής εταιρείας Cressi είναι ιδανική για κολύμβηση, για snorkeling και κάθε είδους θαλάσσιο άθλημα.

Είναι σχεδιασμένη με κοντό παντελόνι και μανίκια μέχρι τον αγκώνα, ενώ διαθέτει ανθεκτικό φερμουάρ YKK 10 στο μπροστινό μέρος, το οποίο διευκολύνει στην τοποθέτηση της στολής και παρέχει ασφάλεια και στεγανοποίηση.

Το γυναικείο Μονοσόρτς Cressi Endurance είναι επίσης κατασκευασμένο με διπλή επένδυση από νεοπρένιο και διαθέτει ελαστική φόδρα Small Dyamond στη μέση και στους ώμους, η οποία παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η ενίσχυση που υπάρχει στους ώμους, εκτείνεται μέχρι το μπράτσο, για να βοηθήσει στη μείωση της φθοράς από τον ήλιο, ή από τις συνεχείς αλλαγές εξοπλισμού, εάν χρησιμοποιείται για καταδύσεις.

Η συγκεκριμένη γυναικεία στολή της Cressi δε περιλαμβάνει εξωτερικές ραφές, αντίθετα στα περισσότερα σημεία έχει γίνει θερμοκόλληση, η οποία βοηθάει στη μείωση της φθοράς, κάνει την στολή πιο ανθεκτική και βελτιώνει την υδροδυναμική. Το τελείωμα στην περιοχή των ποδιών, των μπράτσων και του λαιμού είναι σχεδιασμένο από μαλακό και ελαστικό υλικό λύκρα, χαρακτηριστικό το οποίο βοηθάει στην καλύτερη στεγανοποίηση της στολής και την άνεση.

Η γυναικεία στολή Endurance Lady Shorty της Cressi είναι ιδανική για καταδύσεις, κολύμβηση και κάθε θαλάσσιο σπορ ή δραστηριότητα επιθυμείτε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Υλικό: Neoprene
  • Πάχος: 3 χιλ
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Με φερμουάρ YKK 10
  • Διαθέτει λογότυπο «Diving»
  • Ελαστική φόδρα Small Dyamond
  • Μέγεθος: Small
Κωδικός Μέγεθος
JLV497001 XS/1
JLV497002 S/2
JLV497003 M/3
JLV497004 L/4
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας