Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical
Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical

Κάθετο Μουλινέ C4 Vertical

C4
37.0010
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
52,00 €
Με ΦΠΑ

Το μουλινέ C4 Vertical σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη συναρμολόγηση και τη φάση δοκιμής όλων των εξαρτημάτων του.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το C4 Vertical είναι ένα κάθετου τυμπάνου μουλινέ, για ψαροντούφεκο.

Διαθέτει ειδικό βραχίονα για τοποθέτηση σε όλα τα ψαροντούφεκα C4, στην κλασική θέση, ή χωρίς τη χρήση του βραχίονα, μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον προφυλακτήρα της λαβής σε όλα τα όπλα της αγοράς.

Ο σκελετός και ο μοχλός τυλίγματος είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο, επιχρωμιωμένο μέταλλο AISI316L ενώ το τύμπανο είναι κατασκευασμένο από επεξεργασμένο, συνθετικό πολυμερές, το οποίο ζυγίζει λιγότερο σε σχέση με τον κύριο σκελετό, με αποτέλεσμα να αντισταθμίζει την αρνητική πλευστότητα του όπλου μας.

Διαθέτει δυο μεταλλικούς κυλίνδρους, οι οποίοι βοηθούν στη σωστή κατανομή του σχοινιού κατά το τύλιγμα, όσο και στο ξετύλιγμα, ενώ ταυτόχρονα κρατούν το σχοινάκι κοντά στη σωλήνα του όπλου.

Διαθέτει φρένο αυτόματης απελευθέρωσης, αλλά και ρύθμιση σταθερής αντίστασης ροής, για ασφαλές ξετύλιγμα, με αποτέλεσμα να αποφεύγουμε τα άσκοπα μπερδέματα του σκοινιού με το μουλινέ.

Το μουλινέ C4 Vertical σχεδιάζεται και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη συναρμολόγηση και τη φάση δοκιμής όλων των εξαρτημάτων του. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται με το χέρι και χρησιμοποιούνται βίδες ασφαλείας, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316.

Το μουλινέ C4 Vertical διατίθεται σε 2 εκδόσεις:

  • Vertical 35 - 35 μέτρα σχοινί 1,5 χιλ / Βάρος: 168 γρ
  • Vertical 50 - 50 μέτρα σχοινί 1,5 χιλ / Βάρος: 183 γρ
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας