Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα
Χειροποίητη Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα

Μπαταρία Λιθίου σε Βαλίτσα

Non Branded
60.0104
Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας σε 2 εργάσιμες μέρες
650,00 €
Με ΦΠΑ

Οι μπαταρίες Λιθίου για το σκάφος παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με τις μπαταρίες Μολύβδου-Οξέος.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι μπαταρίες Λιθίου για το σκάφος παρέχουν πολλά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με τις μπαταρίες Μολύβδου-Οξέος:

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι μπαταρίες Λιθίου μπορούν να αποδώσουν 2000 κύκλους χωρίς πρόβλημα, σε αντίθεση με τις αντίστοιχες Μολύβδου – Οξέος οι οποίες σε ιδανικές συνθήκες μπορούν να λειτουργήσουν για 500-1000. Στην πραγματικότητα οι 300 κύκλοι αποτελούν πιο ρεαλιστικό νούμερο. Προκειμένου μια μπαταρία Μολύβδου να διαρκέσει τους κύκλους που αναφέρει, πρέπει να τηρούνται δύο βασικοί κανόνες: Α) Η θερμοκρασία λειτουργίας τους να μην ξεπερνά του 25 βαθμούς Κελσίου (όσο αυξάνεται η θερμοκρασία λιγοστεύει σημαντικά η διάρκεια ζωής της. Το αντίστοιχο όριο στις μπαταρίες Λιθίου είναι οι 60⁰C.  Β) Η φόρτισή της δεν πρέπει να πέφτει χαμηλότερα από το 50%. Σε αντίθετη περίπτωση μειώνεται σημαντικά ο αριθμός των κύκλων ζωής της μπαταρίας.
  • Οι απώλειες των μπαταριών Λιθίου είναι αξιοσημείωτα χαμηλές, χάνοντας μόνο το 10% της φόρτισής τους το χρόνο, σε αντίθεση με 1% που χάνουν καθημερινά οι μπαταρίες Οξέος - Μολύβδου.
  • Η απόδοση των μπαταριών Μολύβδου πέφτει δραματικά αν δεν είναι πλήρως φορτισμένες, με αποτέλεσμα να μη θεωρούνται λειτουργικές, σε αντίθεση με τις Λιθίου, οι οποίες μπορούν να δώσουν μέγιστη ισχύ, μέχρι και την απόλυτη αποφόρτισή τους.
  • Το χαμηλό βάρος των μπαταριών Λιθίου παίζει επίσης σημαντικό ρόλο τόσο για την ισορροπία του σκάφους, όσο και για την μεταφορά τους.
  • Είναι πολύ πιο φιλικές προς το περιβάλλον (σε αντίθεση με το Μόλυβδο και το Θεϊκό Οξύ) και ασφαλείς καθώς δεν θα διαρρεύσουν κανένα τους στοιχείο, ακόμη και αν τοποθετηθούν σε πλάγια θέση.

Το μόνο μειονέκτημά τους είναι ότι πρέπει να φορτίζονται με ειδικό φορτιστή. Αν και μπορούν να φορτιστούν με οποιονδήποτε φορτιστή εμπορίου, η μακροζωία τους και εύρυθμη λειτουργία τους, απαιτεί τη χρήση εξειδικευμένου φορτιστή. Στην συγκεκριμένη μπαταρία συμπεριλαμβάνεται φορτιστής 10A.

Εάν συνδέετε την Ηλεκτρική σας Άγκυρα σε μπαταρία Λιθίου, ένα χρήσιμο εξάρτημα το οποίο μπορεί να είναι συνεχώς συνδεδεμένο και να παρέχει την μπαταρία σας με ενέργεια, είναι ο Φορτιστής Μπαταρίας Λιθίου. Ο Φορτιστής τοποθετείται ανάμεσα στην Μπαταρία Λιθίου και σε μια εναλλακτική πηγή ενέργειας, η οποία συνήθως είναι μια άλλη μπαταρία 12V– 36V, ή ένα φωτοβολταϊκό.

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες Λιθίου που σας παρέχουμε είναι χειροποίητες, παρέχονται με 1 χρόνο εγγύηση και διατίθενται σε βαλίτσα.

  • Η βαλίτσα διαθέτει όργανο ελέγχου, για να βλέπουμε το ποσοστό χωρητικότητας της μπαταρίας
  • Διαθέτει αυτόματη θερμική ασφάλεια 63A
  • Ηλεκτρονικό κύκλωμα ελέγχου και προστασίας λειτουργείας των στοιχείων της μπαταρίας. Σε περίπτωση που φτάσει στο κατώτατο σημείο χωρητικότητας, σταματάει η λειτουργεία της.
  • Περιλαμβάνεται στεγανό φις φόρτισης
  • Περιλαμβάνεται αυτόματος ρυθμιστής φόρτισης 10A ο οποίος σταματά τη φόρτιση όταν η μπαταρία γεμίσει. Στη φωτογραφία θα δείτε γεμάτη σε χωρητικότητα μπαταρία 24V, η φόρτιση της οποία σταμάτησε αυτόματα στα 29,1 Volt.

Έξτρα παροχές οι οποίες μπορούν να προστεθούν κατ’ επιλογή του πελάτη:

  • Στις μπαταρίες 12V υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης εξωτερικά της βαλίτσας πρίζας USB και 12V αυτοκινήτου για φορτίσεις ηλεκτρονικών συσκευών όπως κινητών, tablet, κλπ. Κόστος 30€.
  • Στις μπαταρίες 12V υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης στην μπαταρία ηλεκτρονικής πλακέτας bluetooth, η οποία καταγράφει στο κινητό σας, όλο το ιστορικό τάσης της μπαταρίας (Φόρτιση - Λειτουργία – Εκφόρτιση). Κόστος 50€

Το Μοντέλο 3 (36V – 105 Ah) έχει δυνατότητα smart app σύνδεσης μέσω Βluetooth με το κινητό τηλέφωνο του χρήστη (Android και iOS) ώστε να γίνεται ο χειρισμός και ο έλεγχος πιο εύκολα.   

Οι μπαταρίες Λιθίου είναι διαθέσιμες στα παρακάτω μοντέλα:

Μοντέλο

Περιγραφή

Κατανάλωση Βάρος Τάση Χρόνος Ζωής Διαστάσεις Βαλίτσας
1 Μπαταρία Λιθίου Σιδήρου LifePO4 Βαλίτσα

12V – 105 Ah

9,5 κιλά 10,8 – 14,4 V 2000 κύκλοι 34 x 30 x 15 εκ

2

Μπαταρία Λιθίου Σιδήρου LifePO4 Βαλίτσα 24V – 105 Ah 20,5 κιλά 21,6 – 28,8 V 2000 κύκλοι 46 x 36 x 18 εκ
3 Μπαταρία Λιθίου Σιδήρου LifePO4 Βαλίτσα

36V – 105 Ah

27 κιλά 32,4 – 43,2 V 2000 κύκλοι 46 x 36 x 18 εκ
5

Μπαταρία Λιθίου Lithium-Ion 18650 Βαλίτσα

24V – 70 Ah

10 κιλά 21 – 29,4 V 1200 κύκλοι 34 x 30 x 15 εκ

Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας