Μπλουζάκι Ανδρικό Cressi Thermo Vest Κοντό Μανίκι
Μπλουζάκι Ανδρικό Cressi Thermo Vest Κοντό Μανίκι
Μπλουζάκι Ανδρικό Cressi Thermo Vest Κοντό Μανίκι
Μπλουζάκι Ανδρικό Cressi Thermo Vest Κοντό Μανίκι

Μπλουζάκι Ανδρικό Cressi Thermal Shirt Κοντό Μανίκι

Cressi Sub
30.0052
Διαθέσιμο
57,00 €
Με ΦΠΑ

Τα μπλουζάκια Cressi Thermal Shirt για άνδρες είναι ένα εκπληκτικό προϊόν, το οποίο θα βρει αμέσως πολλές εφαρμογές και θα δώσει λύσεις στους φίλους της κολύμβησης, των σπορ στην παραλία, ή τη θάλασσα. 

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα μπλουζάκια Cressi Thermal Shirt για άνδρες είναι ένα εκπληκτικό προϊόν, το οποίο θα βρει αμέσως πολλές εφαρμογές και θα δώσει λύσεις στους φίλους της κολύμβησης, των σπορ στην παραλία, ή τη θάλασσα. Στην αφή το νιώθετε πιο πυκνό και παχύ από τα μπλουζάκια Rash Guard και παρέχουν μέγιστη προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο και τις χαμηλές θερμοκρασίες είτε είστε μέσα στο νερό είτε έξω από αυτό, είτε είστε στη θάλασσα, ή την πισίνα. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μια πολύ λεπτή στολή, παρά ένα μπλουζάκι.

Τα μπλουζάκια Cressi Thermal Vest μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα θαλάσσια σπορ. Είναι ιδανικά για Κολύμβηση, Snorkeling, Wind Surfing, Σκι, Iστιοπλοΐα, Καγιάκ, SUP κ.α. Το Cressi Thermo Vest προστατεύει τον κορμό σας από τριβή με τον εξοπλισμό όπως στην περίπτωση του Wind Surf. Οι φίλοι κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, θα αγαπήσουν τα Cressi Thermal Shirts, ειδικά κατά τους δροσερούς μήνες του Φθινοπώρου, ή της Άνοιξης, καθώς θα τους προστατεύσουν από τον κρύο άνεμο, το κρύο νερό, ή τον καυτό ήλιο.

Τα Cressi Thermo Shirts είναι εξίσου απαραίτητα και για τους φίλους της θάλασσας και της παραλίας που διαθέτουν ευαίσθητο δέρμα, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές, με υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια. Το μπλουζάκι διαθέτει δείκτη προστασίας SPF 40, ο οποίος τα τοποθετεί στην κατηγορία Υψηλής Προστασίας (όταν ο δείκτης είναι μεταξύ 30 και 49). Ο δείκτης Ηλιακής Προστασίας (SPF) καθορίζει το βαθμό προστασία που παρέχει ένα υλικό, ενάντια στις επιβλαβείς ακτίνες UVB, οι οποίες προκαλούν το κοκκίνισμα του δέρματος και αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκλησης καρκίνου του δέρματος.

Διατίθενται κοντό μανίκι και είναι κατασκευασμένα από υπερ-ελαστικό υλικό (92% Nylon & 8% Spandex) για μέγιστη άνεση και απόλυτη ευκολία κινήσεων. Η φόρμα τους είναι εφαρμοστή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένα από υπερ-ελαστικό υλικό
  • Παρέχουν μέγιστη προστασία από το ηλιακό φως, άνεμο και χαμηλές θερμοκρασίες, είτε όταν είναι βρεγμένα, είτε στεγνά
  • Επίπεδη συρραφή για άνεση και αντοχή
  • Υλικά 92% Nylon 8% Spandex
  • Ιταλικός σχεδιασμός

Μετρολόγιο για Άντρες

Κωδικός Προϊόντος

Μέγεθος (UK/US)

Στήθος (εκ.)

Στήθος (inches)

XLW495502

S/2 - 48/34-36

84-90

33-35

XLW495503

M/3 - 50/38-40

89-97

35-38

XLW495506 

XXL/6 - 56/50-52

110-118

43-47

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας