Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back
Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back

Μπότες Στήθους – Πλάτης Behr High Back

Behr
78.0041
Διαθέσιμο
170,00 €
Με ΦΠΑ

Οι μπότες στήθους Behr High Back Neoprene μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Είναι κατασκευασμένες από το καλύτερο νεοπρένιο τιτανίου πάχους 4 χιλ.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Γερμανική εταιρία Behr Angelsport είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων όπως μπότες, αδιάβροχα, waders κ.α. Η παραγωγή τους βασίζεται σε όλα τα νέα υλικά και τις νέες τεχνικές ώστε βελτιώνουν περαιτέρω την απόδοση των ήδη δημοφιλών προϊόντων. Η Behr κατασκευάζει προϊόντα ακόμη και για νέους και γυναίκες, ώστε να μπορούν και αυτές να ασχοληθούν με το ψάρεμα.

«High Back» σημαίνει ανυψωμένη μέση. Αυτό επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμη περισσότερη περιοχή για ψάρεμα μέσα από το νερό. Ιδιαίτερα οι ψαράδες της πέστροφας θα το εκτιμήσουν, καθώς μπορούν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο το αλίευμά τους. Το High Back Behr wader θα επιτρέψει στον ψαρά να χρησιμοποιήσει πλήρως το βάθος του νερού, επιτρέψτε του ελευθερία κινήσεων για ακόμα μεγαλύτερη παγίδευση.

Οι μπότες στήθους Behr High Back Neoprene μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο. Είναι κατασκευασμένες από το καλύτερο νεοπρένιο τιτανίου πάχους 4 χιλ. Είναι 100% στεγανή και κάθε μεμονωμένο τμήμα ελέγχεται πριν κυκλοφορήσει στην αγορά. Όλες οι ραφές είναι διπλής συγκόλλησης. Το ανθεκτικό, ελαφρύ νεοπρένιο συγκρατεί τη θερμότητα του σώματός σας για επιπλέον ζεστασιά.

Οι περιοχές που συνήθως φθείρονται πρώτα, όπως τα γόνατα και το σημείο ένωσης στις μπότες είναι επίσης διπλά σφραγισμένα.

Η τσέπη στο στήθος κλείνει με Velcro και λειτουργεί και ως θερμαντήρας χεριών για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Οι νέες, στιβαρές μπότες είναι υπενδεδυμένες με νεοπρένιο στο εσωτερικό, έτσι ώστε και αυτή η περιοχή να εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμομόνωση. Η σόλα είναι πολύ ισχυρή για καλύτερη στήριξη σε ανώμαλο έδαφος.

Η γραμμή της Μπότας Στήθους της Behr έχει σχεδιαστεί για το μέσο σωματότυπο. Λάβετε υπόψη ότι κατά το ψάρεμα, η πίεση του νερού θα επηρεάσει τις διαστάσεις του ρούχου. Εάν το αγοράσετε και είναι στενό στο σώμα σας, ενδέχεται μέσα στο νερό να είναι αρκετά άβολο. Για πιο άνετη εφαρμογή και για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορείτε να πάρετε μεγαλύτερο μέγεθος και το αντισταθμίσετε φορώντας έξτρα κάλτσες.

Κωδικός Μοντέλο Μέγεθος
39.61.86.172 17702 40/41
39.61.86.173 17703 42/43
39.61.86.174 17704 44/45

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Η Μπότα Στήθους High Back Neoprene διατίθενται σε πάχος 4 χιλ
  • Μπροστινή τσέπη και υποδοχή για τα χέρια σας
  • Ενισχυμένα Γόνατα με μαλακιά επένδυση
  • Ρυθμιζόμενοι Ιμάντες ώμου από Νεοπρένιο με κλείσιμο Velcro
  • Χρώμα: Σκούρο Πράσινο
  • Περιλαμβάνεται Κιτ Επισκευής
  • Περιλαμβάνονται νάιλον τσάντα μεταφοράς και διαπνέουσες κάλτσες CoolMax®
  • Υλικό: 90% Νεοπρένιο, 10% Νάιλον
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας