Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game
Μπουφάν HotSpot Big Game

Μπουφάν HotSpot Big Game

HS Design
76.0085
Χωρίς απόθεμα
130,00 €
Με ΦΠΑ

Το μπουφάν της HotSpot Design, Big Game είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από Nylon 320Τ, ένα αδιάβροχο, διαπνέων και ανθεκτικό ύφασμα, το οποίο σας κρατά προστατευμένους από τον αέρα και τη βροχή.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το μπουφάν της HotSpot Design, Big Game είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από Nylon 320Τ, ένα αδιάβροχο, διαπνέων και ανθεκτικό ύφασμα, το οποίο σας κρατά προστατευμένους από τον αέρα και τη βροχή (5000mmWP / 3000gVMP).

Διαθέτει επένδυση εσωτερικά από με πολυεστερικό ύφασμα 160 gsm για επιπλέον ζεστασιά τις κρύες μέρες. Το φούτερ Big Game είναι κατάλληλο για πραγματικά χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι ζεστό, με επένδυση, στιβαρό μπουφάν για υπαίθριες δραστηριότητες, κατασκευασμένο για να σας κρατά ζεστούς και στεγνούς, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την υγρασία του σώματος, αντέχει στις καιρικές συνθήκες και τον άνεμο.

Η κουκούλα μπορεί να ρυθμιστεί για τέλεια εφαρμογή γύρω από το κεφάλι σας, ο λαιμός διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα με κουμπιά, εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία από τον άνεμο. Όταν δεν φοριέται, η κουκούλα σχηματίζει ψηλό γιακά, που κρατά το λαιμό σας ζεστό.

Διαθέτει φερμουάρ το οποίο κατεβαίνει μέχρι το στήθος και πλαϊνά φερμουάρ τα οποία σας επιτρέπουν περισσότερη άνεση στις κινήσεις, αλλά διευκολύνουν το να φορέσετε, ή να βγάλετε το μπουφάν. Δύο μεγάλες πλαϊνές τσέπες στο μπροστινό μέρος, με κάθετα φερμουάρ παρέχουν πρακτικό χώρο αποθήκευσης. Όλα τα φερμουάρ καλύπτονται από ένα φαρδύ προστατευτικό κάλυμμα.

Η μέση προσαρμόζεται με κορδόνι, ενώ η πλάτη διαθέτει έξτρα μήκος για να διατηρείται ζεστή. Τα μανίκια είναι προφορμαρισμένα και οι μανσέτες ρυθμίζονται με κουμπιά.

Το Big Game είναι ένα εξαιρετικά ζεστό, διαπνέων, ανθεκτικό, αδιάβροχο και αντιανεμικό μπουφάν, χαρακτηριστικά που συνδυάζονται σε ένα διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό, για ένα τζάκετ υψηλής ποιότητας.

size-guide

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας