Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0
Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0

Ανδρικό Τζάκετ Musto Corsica 2.0

Musto
76.0103
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
220,00 €
Με ΦΠΑ

Το ανδρικό μπουφάν ιστιοπλοΐας Musto Corsica 2.0 με την εξαιρετική κατασκευή της Musto από ύφασμα BR1, παρέχει ένα ανώτερο επίπεδο αδιάβροχης και αντιανεμικής προστασίας.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ανδρικό μπουφάν ιστιοπλοΐας Musto Corsica 2.0 με την εξαιρετική κατασκευή της Musto από ύφασμα BR1, παρέχει ένα ανώτερο επίπεδο αδιάβροχης και αντιανεμικής προστασίας. To Musto Corsica 2.0 είναι ιδανικό για την πρώτη σας επαφή με την ιστιοπλοΐα, αν αναζητάτε ποιοτικό εξοπλισμό. Είναι αδιάβροχο, διαπνέον και διαθέτει επένδυση από premium, υδρόφοβο fleece Arctec που διατηρεί μεγάλο μέρος της μονωτικής του ικανότητας, ακόμη και όταν το τζάκετ είναι βρεγμένο.

Το Musto Corsica σας επιτρέπει να κινήστε ελεύθερα καθώς διαθέτει άρθρωση στο μανίκι και τη μασχάλη, παρέχοντας στο σώμα σας απρόσκοπτη κίνηση.

Το στρίφωμα στη μέση και οι μανσέτες στα μανίκια ρυθμίζονται, ώστε το Corsica να προσαρμόζεται στο σώμα σας και να σας παρέχει άνετη εφαρμογή. Διαθέτει επίσης πολλές τσέπες με φερμουάρ, ώστε να έχετε κοντά σας όλα τα απαραίτητα, συμπεριλαμβανομένης μιας εσωτερικής τσέπης με σημείο εξόδου ακουστικών.

Το σακάκι Musto Corsica είναι κομψό και μπορείτε να το φοράτε τόσο στο κατάστρωμα του σκάφους όσοι και στη βόλτα σας στην Μαρίνα.

Η ένδειξη BR1 είναι μια βαθμολογία της Musto για κάθε ύφασμα το οποίο παρέχει πλήρη προστασία στον καιρό. Είναι ταυτόχρονα ελαφρύ, αντιανεμικό και έχει κολλημένες ραφές. Η τεχνολογία MustoBR1 χρησιμοποιείται σε πολλά αθλήματα τα οποία απαιτούν κίνηση και ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων ρούχων για Ιππασία, Ιστιοπλοΐα και δραστηριότητες της υπαίθρου, όπως η σκοποβολή. Η τεχνολογία BR1 χρησιμοποιείται από τη Musto και άλλα ρούχα όπως σακάκια, παντελόνια και σαλοπέτες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός: 82008
  • Εξωτερικό Ύφασμα: 100% Πολυαμίδιο, αδιάβροχο, αντιανεμικό και διαπνέον
  • Επένδυση: 100% Πολυεστέρας
  • 2 τσέπες για τα χέρια σας και 2 τσέπες για να τοποθετείτε χρήσιμα αντικείμενα
  • 1 εσωτερική τσέπη η οποία κλείνει με φερμουάρ για προστασία προσωπικών ειδών, με έξοδο για ακουστικά
  • Αφαιρούμενη και ρυθμιζόμενη κουκούλα με γείσο ώστε να εμποδίζει το νερό από το να τρέχει στο πρόσωπό σας
  • Προφορμαρισμένα μανίκια για περισσότερη ελευθερία κινήσεων
  • Διπλό κάλυμμα στα μανίκια με Velcro, το οποίο εμποδίζει την είσοδο νερού
  • Πρισματικοί ανακλαστήρες Musto για ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Φερμουάρ YKK® Vislon για σφαλές κούμπωμα
  • Γιακάς και τσέπες με φόδρα Fleece για περισσότερη θερμότητα
  • Διπλό κάλυμμα στα φερμουάρ για μεγαλύτερη προστασία
  • Απωθεί το νερό και στεγνώνει γρήγορα
  • Στρίφωμα το οποίο καλύπτει τα φερμουάρ για έξτρα προστασία και ρυθμίζεται για άριστη εφαρμογή
  • Διαθέτει εξωτερική κάλυψη από μεμβράνη Πολυουρεθάνη / PU
  • Αδιαβροχοποίηση (WP): 5.000 χιλ
  • Βαθμός Διαπνοής (MVP): 5.000g/m2
  • Οδηγίες Συντήρησης
  • Πλύσιμο μόνο με υγρό απορρυπαντικό, κατά προτίμηση στο χέρι
  • Μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό
  • Πλύσιμο με παρόμοια χρώματα
  • Μην το αποθηκεύετε αν δεν έχει στεγνώσει εντελώς
  • Αποφύγετε το σιδέρωμα, ειδικά σε εκτυπώσεις/κεντήματα/κονκάρδες/ανακλαστήρες
  • Βεβαιωθείτε ότι όλα τα άγκιστρα και οι θηλιές και τα στοιχεία στερέωσης είναι ασφαλισμένα πριν το πλύσιμο

Τεχνολογία BR1

Η εταιρία Musto ελέγχει την αδιαβροχοποίηση του υφάσματος. Αυτό μετριέται τοποθετώντας το ύφασμα BR1 σφιχτά κάτω από μία σωλήνα με νερό. Στη συνέχεια, ο σωλήνας γεμίζεται με νερό και μετριέται η ποσότητα νερού που διαρρέει μέσα από το ύφασμα, μετά από μια περίοδο 24 ωρών. Το ύψος της στήλης νερού, σε χιλιοστά, είναι η μέτρηση της υδροστατικής κεφαλής νερού.

Σε ένα μπουφάν με 10.000 mm μεμβράνη, αν τοποθετήσουμε έναν τετράγωνο σωλήνα με διαστάσεις 1 ίντσα και ύψος 10.000 mm και τον γεμίσουμε με νερό, τότε θα πρέπει να μην υπάρχει διαρροή νερού μέσα από αυτό. Άρα όσο υψηλότερος ο αριθμός της μεμβράνης, τόσο πιο πολύ αδιάβροχο είναι το μπουφάν.

Ακόμη και αν το ύφασμα BR1 πλυθεί πέντε φορές, έχει ελάχιστη υδροστατική μέτρηση από 5.000 mm έως 10.000 mm. Αυτή είναι μια σημαντικά υψηλότερη βαθμολογία αδιαβροχοποίησης από το ελάχιστο των 1.500 mm που επιτυγχάνουν τα περισσότερα υφάσματα της αγοράς.

Ο δεύτερος αριθμός (MVP), g/m²/24h δηλώνει το πόσο καλά διαπνέει το ύφασμα. Η καλή διαπνοή αποβάλει την υγρασία του σώματός μας και έχει ως στόχο να μην μας κάνει να ιδρώνουμε διατηρώντας παράλληλα την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος. Εκφράζεται σε πόσα γραμμάρια (g) του υδρατμού του σώματός μας μπορούν να περάσουν μέσα από ένα τετραγωνικό μέτρο (m²) του υφάσματος ( από το εσωτερικό μέρος προς το εξωτερικό ) σε μια περίοδο 24 ωρών.

Τα υφάσματα BR1 επιτρέπουν 5.000 γραμμάρια υγρασίας να περάσουν μέσα από αυτό, δίνοντάς του βαθμολογία αναπνοής 5.000 g/24 ώρες.

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας