Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie
Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie
Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie
Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie
Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie
Μπουφάν O.S.P  Hybrid Puff Hoodie

O.S.P. Hybrid Puff Jacket με Κουκούλα

O.S.P
76.0053
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
259,00 €
Με ΦΠΑ

Το O.S.P. Hybrid Puff Jacket με Κουκούλα είναι ιδανικό για να το φοράτε από τα τέλη του Φθινοπώρου, έως και τα μέσα της Άνοιξης.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το O.S.P. Hybrid Puff Jacket με Κουκούλα είναι ιδανικό για να το φοράτε από τα τέλη του Φθινοπώρου, έως και τα μέσα της Άνοιξης. Αν όμως ψαρεύετε σε Μεσογειακά νερά, τότε θα σας είναι χρήσιμο κυρίως στα κρύα πρωϊνά και απογεύματα του Χειμώνα, καθώς είναι ιδιαίτερα ζεστό, αλλά επίσης ελαφρύ και άνετο.

Το μπουφάν O.S.P. Puff διαθέτει ψηλό λαιμό και συνδυάζει δύο διαφορετικά υλικά για να προσφέρει ευκολία στην κίνηση, συγκράτηση της θερμοκρασίας του σώματος και προστασία από τον άνεμο. Ταυτόχρονα είναι και κομψό. Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικό ύφασμα για συγκράτηση της θερμότητας και προστασία από τον ψυχρό άνεμο. Το κάτω μέρος και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο ύφασμα Boaτο οποίο παρομοιάζει το Fleece.

Επιπλέον, τόσο ο λαιμός όσο και η κουκούλα κλείνουν και σας προστατεύουν από την είσοδο ψυχρού αέρα.

Το Hybrid Puff Jacket μπορεί να φορεθεί ως μπουφάν, αλλά μπορεί να φορεθεί και κάτω από ένα αντιανεμικό τζάκετ.

Το λογότυπο O.S.P είναι τυπωμένο στο στήθος, το τετράγωνο λογότυπο είναι τυπωμένο στον δεξιό ώμο, το λογότυπο 10 Χρόνων είναι τυπωμένο στο πίσω μέρος του γιακά και το λογότυπο Osprey Rubber είναι ραμμένο στον αριστερό καρπό.

Το ύφασμα Boa το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί δίνει στο μπουφάν Puff μια αίσθηση πολυτέλειας μαζί με την λειτουργικότητα που παρέχει και πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα σε δραστηριότητες της υπαίθρου, στη βόλτα σας, στην καθημερινότητα, ή στο σκάφος, περισσότερο απ’ ότι στο ψάρεμα.

Υλικό Κατασκευής (πάνω μέρος): 100% Πολυεστέρας

Υλικό Κατασκευής (κάτω μέρος): Βαμβάκι 55%, Boa 45%.

Μέγεθος S M L XL
Μήκος 69 εκ 72 εκ 75 εκ 78 εκ
Πλάτος 50 εκ 53 εκ 56 εκ 59 εκ
Πλάτος Ώμου 42 εκ 44 εκ 46 εκ 48 εκ
Μήκος Μανικιού 62 εκ 64 εκ 66 εκ 68 εκ

1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας