• -10%
Διαβήτης Straight Pattern

Διαβήτης Straight Pattern

Lalizas
71.0005
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
30,60 € 34,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Σε κλασσικό ευθύγραμμο σχέδιο, ο διαβήτης Straight Pattern της εταιρίας Lalizas έχουν μπρούτζινους βραχίονες (μπράτσα) με άκρες από κράμα μετάλλων, για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Σε κλασσικό ευθύγραμμο σχέδιο, ο διαβήτης Straight Pattern της εταιρίας Lalizas έχουν μπρούτζινους βραχίονες (μπράτσα) με άκρες από κράμα μετάλλων, για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Ο συγκεκριμένος ναυτικός διαβήτης είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για το σχεδιασμό της πορείας του σκάφους στη θάλασσα.

Διατίθονται σε δύο μεγέθη: 17,8 εκ. και 20,3 εκ.

Οι διαβήτες σε συνδυασμό με τη κλίμακα χρησιμοποιούνται κυρίως για τη μέτρηση της απόστασης ανάμεσα σε δύο επιλεγμένα σημεία στο ναυτικό χάρτη.

Πως χρησιμοποιούνται οι διαβήτες;

  • Τοποθετήστε το ένα μπράτσο του διαβήτη στο πρώτο σημείο (Α) και το άλλο μπράτσο στο δεύτερο σημείο (Β)
  • Διατηρώντας το άνοιγμα, μεταφέρετε το διαβήτη στην κλίμακα, στην άκρη του χάρτη. Πάντοτε να χρησιμοποιείτε την κλίμακα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή που μετράτε.

Ορισμένες φορές η απόσταση ανάμεσα στα δύο σημεία, που πρέπει να μετρήσετε, είναι μεγαλύτερη από το άνοιγμα του διαβήτη. Στην περίπτωση αυτή ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Τραβήξτε μια ευθεία γραμμή από το ένα σημείο στο άλλο. Αυτή η γραμμή θα είναι ο οδηγός σας για να μεταφέρετε το διαβήτη. Διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ευθεία επιφάνεια
  • Με βάση την κλίμακα, ανοίξτε το διαβήτη τόσο όσο ένας απόλυτος αριθμός
  • Διατηρώντας το άνοιγμα, τοποθετήστε το διαβήτη κατά μήκος της γραμμής, με το ένα μπράτσο στο πρώτο σημείο
  • Κινήστε το διαβήτη, κάθε μπράτσο εναλλάξ (σαν περπάτημα), προσέχοντας να μην παρεκκλίνετε από τη γραμμή και να μην αυξομειώνετε το άνοιγμα του διαβήτη.
  • Μετρήστε τα βήματα και πολλαπλασιάστε με τον απόλυτο αριθμό του ανοίγματος που είχατε κάνει στην αρχή με βάση την κλίμακα
  • Ανοίξτε πάλι τα μπράτσα, τόσο όσο το υπόλοιπο της απόστασης και μεταφέρετέ το πάνω στην κλίμακα
  • Προσθέστε τον τελευταίο αριθμό με το σύνολο των ‘βημάτων' (η αρχική μέτρηση). Αυτή είναι η απόσταση που χωρίζει τα δύο σημεία
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας