Οδηγός Τουρκικών Θαλασσών & Κύπρου
Οδηγός Τουρκικών Θαλασσών & Κύπρου
  • -10%
Οδηγός Τουρκικών Θαλασσών & Κύπρου
Οδηγός Τουρκικών Θαλασσών & Κύπρου

Οδηγός Τουρκικών Θαλασσών & Κύπρου

Imray
71.0007
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
79,65 € 88,50 € -10%
Με ΦΠΑ

Ο Οδηγός Θαλασσών της Imray είναι ο απόλυτος οδηγός πλοήγησης για τα παράλια της Μικράς Ασίας, της Τουρκίας και της Κύπρου.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο Οδηγός Θαλασσών της Imray είναι ο απόλυτος οδηγός πλοήγησης για τα παράλια της Μικράς Ασίας, της Τουρκίας και της Κύπρου.

Η 10η έκδοση του Οδηγού Θαλασσών του Rod & Lucinda Heikell για τις ακτές της Τουρκίας, από τον Βόσπορο έως τα σύνορα με την Συρία και την Κύπρο, έχει ανανεωθεί βασισμένη στην τελευταία επίσκεψη του Rod & Lucinda Heikell στην περιοχή.

Λεπτομέρειες από νέα λιμάνια και μαρίνες έχουν προστεθεί στον οδηγό, ενώ οι παλαιότερες πληροφορίες έχουν ανανεωθεί και βελτιωθεί συνολικά. Στη νέα έκδοση υπάρχουν νέοι χάρτες και φωτογραφίες από τον συγγραφέα, καθώς επίσης και υψηλής ανάλυσης αεροφωτογραφίες των βασικότερων λιμανιών οι οποίες προσφέρουν πανοραμική άποψη των σχεδίων. Τέλος, η 8η έκδοση του οδηγού Turkish Waters & Cyprus Pilot, περιλαμβάνει μία αναθεωρημένη εισαγωγή με εναλλακτικές πορείες και προτάσεις για μέρη τα οποία αξίζει κάποιος να επισκεφτεί.

Περιεχόμενα: Εισαγωγή, Γενικές Πληροφορίες, Τεχνικές Πληροφορίες. 1) Από τα Δαρδανέλια στην Κωσταντινούπολη 2) Οι Αιολικές ακτές 3) Οι ακτές της Ιωνίας 4) Τα παράλια της Καρίας 5) Η αρχαία Λυκία 6) Οι ακτές της Παμφυλίας και Κιλικίας 7) Καστελόριζο 8) Κύπρος 9) Η Μαύρη Θάλασσα

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας