• Προσφορά!
  • -10%
Οδηγός Ελληνικών Θαλασσών

Οδηγός Ελληνικών Θαλασσών

Imray
71.0009
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
70,20 € 78,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Ο Οδηγός Ελληνικών Θαλασσών της Imray είναι ο απόλυτος οδηγός πλοήγησης για τις θάλασσες και τα νησιά της Ελλάδος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο Οδηγός Ελληνικών Θαλασσών της Imray είναι ο απόλυτος οδηγός πλοήγησης για τις θάλασσες και τα νησιά της Ελλάδος. Καλύπτει όλη την επικράτεια από τα νησιά του Ιονίου έως την Ρόδο και Κρήτη και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για περισσότερα από 450 λιμάνια.

Μεγάλο μέρος της ύλης του Greek Waters Pilot έχει συνταχθεί κατόπιν προσωπικής εμπειρίας του συγγραφέα Rod Heikell, ο οποίος για την τελευταία έκδοση επισκέφτηκε ξανά τα Ελληνικά νησιά με το σκάφος του Skylax και συνέλεξε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες.

Περιεχόμενα: 1. Βόρειο Ιόνιο 2. Νότιο Ιόνιο 3. Πατραϊκός και Κορινθιακός κόλπος 4. Σαρωνικός και Ανατολική Πελοπόννησος 5. Κυκλάδες 6. Εύβοια και Βόρειες Σποράδες; 7. Νότια Ελλάδα 8. Νησιά Ανατολικού Αιγαίου 9. Δωδεκάνησα 10. Κρήτη

Διατίθεται η 13η έκδοση του βιβλίου.

Στην Αγγλική γλώσσα μόνο.

Κωδικός: 90838

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας