Νήμα Major Craft Dangan Eging

Νήμα Major Craft Dangan Eging

Major Craft
08.0038
Διαθέσιμο
22,95 €
Με ΦΠΑ

Το νήμα Dangan της Major Craft είναι ιδανικό για καλαμάρια, με σχεδόν μηδενική ελαστικότητα, υπερ-ευαίσθητο και σε προσιτή τιμή.

Είδος
Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Major Craft λαμβάνει καθημερινά πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις των προϊόντων της, από αλιείς απ’ όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό της. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες χρήσεως τα προϊόντα που κατασκευάζει η Major Craft δεν επιτρέπεται να αποτυγχάνουν. Το νήμα Dangan γεννήθηκε από μια τέτοια πρόκληση: να είναι ιδανικό για καλαμάρια, με σχεδόν μηδενική ελαστικότητα, υπερ-ευαίσθητο και σε προσιτή τιμή. Για τον σκοπό αυτό η Major Craft χρησιμοποίησε για την κατασκευή του ίνες Toyobo.

Οι πανίσχυρες ίνες πολυαιθυλενίου της Ιαπωνικής εταιρίας Toyobo - η οποία κατασκευάζει ίνες και υφάσματα – παράγονται με την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ινών, η οποία ονομάζεται "Gel Spinning Technology Method" και διασφαλίζει μέγιστη δύναμη και αντοχή σε μία ίνα την οποία τοποθετεί στην κατηγορία "Super Fiber" και την ονομάζει Izanas™.

Η συγκεκριμένη ίνα διαθέτει πολύ μεγάλη αντοχή για τη διατομή της, μεγάλη διάρκεια ζωής, έχει σχεδόν μηδενική ελαστικότητα και πολύ καλή ευαισθησία. Επίσης, το νήμα Major Craft Dangan Blade διαθέτει επεξεργασία με επικάλυψη η οποία βοηθά το νήμα να περνά μέσα από τους οδηγούς χωρίς φθορά, ή αντίσταση, μειώνει την τριβή και ελαχιστοποιεί τις τούφες ή εμπλοκές. Το νήμα Dangan Eging διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν κατάλληλο για κάθε τεχνική στην οποία απαιτείται λεπτής διατομής νήμα.

Η Major Craft παράγει το Eging Special Dangan σε μονόχρωμη έκδοση, σε Ροζ χρώμα για να έχετε εύκολη οπτική από την ακτή.

Διατίθεται σε 4κλωνο και σε 8κλωνο μοντέλο.

PE Τύπος Αντοχή Διάμετρος Χρώμα Μήκος
0,4 4κλωνο 3,2 κ. / 8 lb 0,07 χιλ Ροζ 150 μ
0,5 8κλωνο 4,8 κ. / 12 lb 0,05 χιλ Ροζ 150 μ
0,5 4κλωνο 4,0 κ / 10 lb 0,09 χιλ Ροζ 150 μ
0,6 8κλωνο 5,2 κ. / 14 lb 0,06 χιλ Ροζ 150 μ
0,6 4κλωνο 4,8 κ. / 12 lb 0,10 χιλ Ροζ 150 μ
0,8 8κλωνο 6,9 κ. / 16 lb 0,10 χιλ Ροζ 150 μ
0,8 4κλωνο 6,1 κ. / 14 lb 0,12 χιλ Ροζ 150 μ
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
PE #0,5
PE #0,6
PE #0,8
Τύπος Νήματος
8κλωνο
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας