Νήμα Balzer Iron Line Trout

Νήμα Balzer Iron Line Trout

Balzer
08.0122
Διαθέσιμο
26,30 €
Με ΦΠΑ

Το νήμα της Balzer, Iron Line Trout είναι ένα απόλυτα στρογγυλό και εξαιρετικά λεπτό νήμα, το οποίο έχει παρασκευαστεί από 3 PE ίνες, υψηλής απόδοσης.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νήμα της Balzer, Iron Line Trout είναι ένα απόλυτα στρογγυλό και εξαιρετικά λεπτό νήμα, το οποίο έχει παρασκευαστεί από 3 PE ίνες, υψηλής απόδοσης.

Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την ομάδα εργασίας της Balzer για το ψάρεμα Πέστροφας και για χρήση με σιλικονούχα δολώματα και μικρούς πλάνους. Τα χαρακτηριστικά του όμως και οι ιδιότητές του, το κάνουν ιδανικό και για την τεχνική του Light Rock Fishing.

Το Balzer Iron Line είναι εξαιρετικά λεπτό, παράγεται σε διατομές 0,04 και 0,06 χιλ, είναι 3κλωνο και μπορεί να εκτοξεύσει την σιλικόνη σας , ή το τεχνητό LRF σας σε μεγάλη απόσταση, λόγω της ελάχιστης αντίστασης που φέρει και της πολύ απαλής του επιφάνειας. Διαθέτει αρκετή δύναμη, μεγάλη αντοχή κατά της τριβής και σχεδόν μηδενική ελαστικότητα.

Το Balzer Iron Line διατίθεται σε μπομπίνα των 150 μέτρων, σε θαλασσί χρώμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πολύ λεπτής διατομής
  • 3κλωνο νήμα από υψηλής ποιότητας ίνες PE
  • Απόλυτα στρογγυλό
  • Διαθέτει μεγάλη δύναμη
  • Μεγάλη αντοχή κατά της τριβής
  • Σχεδόν μηδενική ελαστικότητα
  • Σε μπομπίνες 150 μ
  • Ιδανικό για LRF
Κωδικός Διάμετρος Αντοχή (κιλά) Αντοχή (lbs)
2648 004 0,04 χιλ 2,8 6,17
2648 006 0,06 χιλ 4,1 9,04
Μήκος Νήματος
0 - 200 μ.
Πάχος
0,01 - 0,1 χιλ
Τύπος Νήματος
3κλωνο
Εxclude
1
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας