Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing
Παραμάνες Tict LacRing

Παραμάνες Tict LacRing

Tict
11.0135
Διαθέσιμη
5,80 €
Με ΦΠΑ

Η συγκεκριμένη παραμάνα διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: ανοίγει ασκώντας λίγη πίεση ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα και με μια απλή και γρήγορη κίνηση μας επιτρέπει να αρματώσουμε ή να αφαιρέσουμε το τεχνητό μας.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Yπάρχουν πολύ λίγες παραμάνες για Spinning, Light Rock Fishing, Hard Rock Fishing, οι οποίες να είναι ταυτόχρονα ταχείας αλλαγής, μεγάλης αντοχής, να διασφαλίζουν ότι δεν ανοίγουν ποτέ, αλλά και να μην «στραγγαλίζουν» το τεχνητό μας, αφήνοντάς το να αποδώσει το 100% της κίνησής του κατά τη διάρκεια των ανακτήσεων.

Η Iαπωνική εταιρία Tict, διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα του περιφερειακού εξοπλισμού. Κατασκευάζει τις παραμάνες LacRing Snap σε διάφορα μεγέθη και για διάφορες τεχνικές. Η συγκεκριμένη παραμάνα διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό: ανοίγει ασκώντας λίγη πίεση ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα και με μια απλή και γρήγορη κίνηση μας επιτρέπει να αρματώσουμε ή να αφαιρέσουμε το τεχνητό μας (ακόμα και με κλειστά, κυριολεκτικά μάτια). Επίσης είναι βέβαιο ότι δεν θα ανοίξει ποτέ από μόνη της.

Το σχήμα της, δημιουργεί στην ουσία, ένα Split Ring το οποίο επιτρέπει στο τεχνητό μας να κινείται ελεύθερα. Άρα… δεν χρειάζεστε πλέον κρίκο και πένσα.

Τέλος, οι παραμάνες Tict LacRing είναι άκρως διακριτικές και δυνατές. Ενδεικτικά το μέγεθος 2, που είναι ιδανικό για τον μέσο φίλο του Spinning, η εταιρία Tict μας δίνει 11 ολόκληρα κιλά σιγουριάς.

Η παραμάνα αυτή θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας.

Μέγεθος Αντοχή
#1 8 κιλά / 18 lbs
#2 11 κιλά / 24 lbs
#3 13 κιλά / 28 lbs
#4 21 κιλά / 46 lbs
14 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας