Παραμάνες Savage Gear Eggsnap
Παραμάνες Savage Gear Eggsnap
Παραμάνες Savage Gear Eggsnap
Παραμάνες Savage Gear Eggsnap

Παραμάνες Savage Gear Eggsnap

Savage Gear
11.0142
Διαθέσιμο
2,40 €
Με ΦΠΑ

Εμπιστευτείτε τις παραμάνες της Savage Gear καθώς κατασκευάζονται από ανοξείδωτο μέταλλο και καλύπτουν με το παραπάνω τις ανάγκες των ψαράδων. 

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στις παραμάνες σε σχήμα "αυγό" της Savage Gear θα βρείτε τη μεγαλύτερη δύναμη στις μικρότερες διαστάσεις. Ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος που τις επιτρέπει να "κλειδώνουν" και η αδικαιολόγητη θραύση τους είναι σχεδόν αδύνατη. Θα δείτε ότι το "σταυρωτό κλείδωμα" φροντίζει ώστε η παραμάνα Savage Gear να ασφαλίζει προς κάθε κατεύθυνση της ασκείται δύναμη.

Με τις παραμάνες Savage Gear Egg Snap μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε μεγέθους θήραμα χωρίς να ανησυχείτε αν θα αντέξουν τη μάχη. Το στρογγυλό τους σχήμα, επιτρέπει σε κάθε κατηγορίας τεχνητό να κινείται ελεύθερα, χωρίς να εμποδίζεται η κίνησή του.

Οι παραμάνες της Savage Gear είναι απαραίτητες για κάθε ψαρά που απευθύνεται σε μεγάλα θηράματα, καθώς του επιτρέπει να αλλάζει εύκολα και σίγουρα, τεχνητά, κατά τη διάρκεια του ψαρέματος.

Εμπιστευτείτε τις παραμάνες της Savage Gear καθώς κατασκευάζονται από ανοξείδωτο μέταλλο και καλύπτουν με το παραπάνω τις ανάγκες των ψαράδων.

Κωδικός Μέγεθος Αντοχή Τμχ ανά Συσκευασία
54918 XS 16 κιλά 20
54919 S 24 κιλά 20
54920 M 42 κιλά 20
54921 L 50 κιλά 20
47 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας