Πέδιλα Ανοιχτού Τύπου Cressi Frog Plus

Βατραχοπέδιλα Ανοιχτού Τύπου Cressi Frog Plus

Cressi Sub
33.0016
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
72,00 €
Με ΦΠΑ

Ιδανικό για αυτόνομη κατάδυση, το πτερύγιο ανοιχτού τύπου Frog Plus της Cressi απευθύνεται σε δύτες που χρειάζονται ένα καλό πτερύγιο, το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ ώρα, χωρίς να καταβάλουν μεγάλη μυϊκή προσπάθεια.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ιδανικό για αυτόνομη κατάδυση, το πτερύγιο ανοιχτού τύπου Frog Plus της Cressi απευθύνεται σε δύτες που χρειάζονται ένα καλό πτερύγιο, το οποίο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ ώρα, χωρίς να καταβάλουν μεγάλη μυϊκή προσπάθεια.

Το Frog Plus κατασκευάστηκε από την ανάμιξη 3 διαφορετικών υλικών (πατέντα της Cressi), ενώ και η επιλογή των υλικών της λεπίδας έγινε με μεγάλη προσοχή. Παρά την πολύ μαλακή λεπίδα όταν χρειαστούμε νεύρο και ταχύτητα το Frog Plus δείχνει αξιοθαύμαστο χαρακτήρα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Συγκεκριμένα η δημιουργία της λεπίδας από υλικά διαφορετικής πυκνότητας επιτρέπουν τη δημιουργία αυλακιών διαφυγής του νερού, με αποτέλεσμα την καλύτερη ώση. Επίσης, ο τρόπος κατασκευής της λεπίδας του Frog Plus με την κοιλότητα που σχηματίζεται στην επάνω πλευρά, εγγυάται την καλύτερη μεταφορά της ενέργειας από το πόδι στη λεπίδα, με την ελάχιστη προσπάθεια.

cressi frog plus

Στα βατραχοπέδιλα Frog Plus συναντάμε και μία επιπλέον καινοτομία της Cressi, καθώς το μποτάκι έχει τοποθετηθεί κάτω από τη λεπίδα, αυξάνοντας την ενεργή επιφάνεια και διευκολύνει ακόμη περισσότερο την κίνηση του ποδιού, επιτυγχάνοντας ευκολότερη και καλύτερη προώθηση.

Το μποτάκι έχει κατασκευαστεί από πολύ μαλακό ελαστομερες κι έτσι κατά την χρήση δεν αισθανόμαστε ενοχλήσεις στα πόδια.

Μέγεθος Χρώματα
XS/S (36/39) Ασημί Μαύρο, Κίτρινο Μαύρο, Ασημί Μπλε, Μαύρο Ροζ, Λευκό Μαύρο
S/M (39/42) Ασημί Μαύρο, Κίτρινο Μαύρο, Ασημί Μπλε, Μαύρο Ροζ, Λευκό Μαύρο
M/L (42/45) Ασημί Μαύρο, Κίτρινο Μαύρο, Ασημί Μπλε, Λευκό Μαύρο
L/XL (45/47) Ασημί Μαύρο, Κίτρινο Μαύρο, Ασημί Μπλε, Λευκό Μαύρο
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας