Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro
Πέδιλα Cressi Reaction Pro

Βατραχοπέδιλα Cressi Reaction Pro

Cressi Sub
33.0018
Διαθέσιμο
59,40 €
Με ΦΠΑ

Το πτερύγιο Reaction Pro έχει κατασκευαστεί από την Cressi για τον δύτη, ή τον υποβρύχιο κυνηγό που αναζητούν το τέλειο πτερύγιο με ολόκληρο πέλμα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το πτερύγιο Reaction Pro έχει κατασκευαστεί από την Cressi για τον δύτη ή τον υποβρύχιο κυνηγό που αναζητούν το τέλειο πτερύγιο με ολόκληρο πέλμα.

Το Reaction Pro παρέχει έναν μοναδικό συνδυασμό πλεονεκτημάτων: ωραία εμφάνιση, εξαιρετική απόδοση, μικρό βάρος, ισχνή αντίσταση στην κίνηση και η άνετη εφαρμογή.

Η Cressi έχει κατασκευάσει το Reaction Pro με τρία διαφορετικά υλικά, σύμφωνα με την γνωστή πατέντα του συστήματος Cressi, που εγγυάται εντυπωσιακά μαλακή και αποδοτική σε δύναμη ώθησης, πεδιλιά. Η λεπίδα του Reaction Pro είναι σχετικά μακριά και είναι παχύτερη στο μπροστινό τελείωμα του πέλματος, ενώ γίνεται προοδευτικά λεπτότερη προς το άκρο της λεπίδας.

Το πέλμα του Reaction Pro είναι πολύ άνετο και αγκαλιάζει εκπληκτικά το πόδι ενώ οι σόλες στα πέλματα είναι εξ' ολοκλήρου καλυμμένες με ειδικό λάστιχο για να έχουν άριστη πρόσφυση πάνω σε κατάστρωμα σκάφους.

Μέγεθος

Μήκος

Πλάτος

Ύψος

Μήκος Πτερύγιου

Βάρος (Ένα Πτερύγιο)

36/37

60 εκ

20,3 εκ

8 εκ

47,5 εκ

625 γρ

38/39

62 εκ

21 εκ

8 εκ

49,5 εκ

710 γρ

40/41

64 εκ

21,5 εκ

8 εκ

50 εκ

765 γρ

42/43

66,5 εκ

22,5 εκ

8 εκ

52 εκ

830 γρ

44/45

68,5 εκ

23 εκ

8,5 εκ

54,5 εκ

880 γρ

46/47

71 εκ

23,7 εκ

8,5 εκ

55,5 εκ

935 γρ

Κατεβάστε εδώ το μετρολόγιο της Cressi.

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας