Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων
Πέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων

Βατραχοπέδιλο Cressi Clio Παιδικό & Ενηλίκων

Cressi Sub
33.0026
Διαθέσιμο
27,00 €
Με ΦΠΑ

Γεμάτο χρώμα και λειτουργικό, τα Clio αποτελούν βασικό και αναντικατάστατο προϊόν της σειράς των βατραχοπέδιλων Cressi εδώ και πολλά χρόνια, και είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από παιδικά μέχρι και ενηλίκων.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Γεμάτο χρώμα και λειτουργικό, τα Clio αποτελούν βασικό και αναντικατάστατο προϊόν της σειράς των πέδιλων Cressi εδώ και πολλά χρόνια, και είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από παιδικά μέχρι και ενηλίκων.

Τα Cressi Clio διαθέτουν μαλακό, ολόκληρο πέλμα για το πόδι και μία ενισχυμένη λεπίδα για να παρέχει μέγιστη απόδοση και άνεση στο κολύμπι.

Ιδιάιτερη προσοχή έχει αφιερωθεί στο σχεδιασμό της θέσης για τα πόδια, σχεδιασμένος από υπολογιστή, ο οποίος εξασφαλίζει εύκολη χρήση. Διαθέτει ένα δυνατό και γρήγορο λάκτισμα, ιδανικό τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Προσφέρει υψηλή άνεση, καθώςι η παρατεταμένη χρήση του πτερυγίου είναι ιδανική, ιδιαίτερα για νέους χρήστες. Είναι ιδανικό για τον ταξιδιώτη – κολυμβητή και διατίθεται σε τρία χρώματα, για να ταιριάζει με τις μάσκες και τους αναπνευστήρες των μικρών φίλων της Cressi.

Λόγω του χαμηλού κόστους είναι το ιδανικό πέδιλο για σχολές κατάδυσης και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού. Είναι εύκολα στη χρήση και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τύπος Διαθέσιμα Μεγέθη Διαθέσιμα Χρώματα
Ενηλίκων 35/36, 37/38, 39/40, 41/42, 43/44, 45/46 Κίτρινο, Μπλε, Μαύρο
Παιδικό 27/29, 30/32, 33/34 Κίτρινο, Μπλε
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας