Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery
Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery
Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery
Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery
Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery
Πέδιλα Cressi Gara Modular Nery

Βατραχοπέδιλα Cressi Gara Modular Nery

Cressi Sub
33.0027
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
104,00 €
Με ΦΠΑ

Το νέο πτερύγιο Gara της Cressi με αποσπώμενη λεπίδα και την υπογραφή του πρωταθλητή Guillaume Nery.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νέο πτερύγιο Gara της Cressi με αποσπώμενη λεπίδα και την υπογραφή του πρωταθλητή freediving Guillaume Nery. Τα Cressi Gara Modular Nery είναι πτερύγια limited edition, κατασκευασμένα για τον έμπειρο, ελεύθερο δύτη και παρέχουν άνεση και εκπληκτικές επιδόσεις, λόγω της λεπίδας compoflex και μεγαλύτερων διαστάσεων μποτάκι.

Η Cressi ήταν η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία που συνέθεσε διαφορετικά θερμοπλαστικά υλικά, σε ένα έτσι ώστε να βελτιώσει την δράση της λεπίδας και τη μετάδοση της ενέργειας.

Τα Gara Modular Nery είναι μεγάλης απόδοσης, υψηλής απόκρισης, πολύ ελαφριά βατραχοπέδιλα, με στιβαρό δέσιμο, κατασκευασμένα από υψηλής πυκνότητας πολυπροπυλένιο (2500 MPa). Το πάχος της λεπίδας του Gara μειώνεται σταδιακά από 4 σε 2 χιλιοστά και διαθέτει ενισχύσεις οι οποίες κάνουν τη δράση της προοδευτική, καθώς το πρώτο μισό της λεπίδας είναι πιο σκληρό και το δεύτερο μισό πιο εύκαμπτο.

Χάρις στο σχεδιασμό του το πτερύγιο είναι πολύ προωθητικό και κάθε πεδιλιά γίνεται άνετα και ξεκούραστα, χωρίς να χάνει σε απόδοση. Η λεπίδα του Cressi Gara Modular το κάνει ιδανικό για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων επιφανείας, βουτιάς με εναλλασσόμενα βάρη χωρίς κόπωση και ανάδυσης από τον πυθμένα.

Ο όγκος της μπότας του Nery's Gara Modular έχει αλλάξει, μετά από μελέτες του πραγματοποίησε η Cressi σχετικά με την ανατομία της και ειδικά σε σχέση με το φόρεμα κάλτσας από neoprene. Το νέο μποτάκι συνδυάζει δύο εύκαμπτα, αλλά μη-ελαστικά θερμοπλαστικά υλικά. Όλη η προσπάθεια της Cressi έγκειται στη μετάδοση όλης της προσπάθειας, στην άκρη της λεπίδας.

Στο επάνω μέρος του κουντεπιέ υπάρχει μαλακό ελαστομερές, ενώ δεξιά και αριστερά είναι σκληρό, έτσι ώστε το σημείο που ακουμπάει το κουντεπιέ να είναι μεταβαλλόμενο, ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό και στη χρήση. Όπως όλα τα πτερύγια της Cressi, το Gara Modular κατασκευάζονται με ένα σύστημα που εγγυάται υψηλά στάνταρντς ευστοχίας του υλικού και συμμόρφωση με τις πιο αυστηρές τεχνικές απαιτήσεις που είναι αδύνατο να πετύχουν με παραδοσιακούς χειροποίητους τρόπους κατασκευής.

Ένα ακόμα σημαντικό και αποκλειστικό χαρακτηριστικό της λεπίδας είναι η διάρκεια ζωής και η σταθερή απόδοσή της στο χρόνο ακόμα και με εντατική και παρατεταμένη χρήση δεν θα φθαρεί, και δεν θα χάσει τις αρχικές τις ιδιότητες.

Η Cressi προτείνει - λόγω της μεγαλύτερης φόρμας του Nery's Gara Modular - να φορεθεί με καλτσάκια νεοπρενίου, αλλιώς να πάρετε ένα μικρότερο νούμερο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αποσπώμενη Λεπίδα
  • Υλικό Λεπίδας: Πλαστικό
  • Μεγέθη: 38/39 - 40/41 - 42/43 - 44/45 - 46/47
  • Κωδικοί Προϊόντων: BH105138, BH105140, BH105142, BH105144, BH105146

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας