Πέδιλα X-Dive Hunter
Πέδιλα X-Dive Hunter
Πέδιλα X-Dive Hunter
Πέδιλα X-Dive Hunter

Βατραχοπέδιλα X-Dive Hunter

X Dive
33.0028
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
23,40 €
Με ΦΠΑ

Ο σχεδιασμός του Hunter είναι βασισμένος στην τεχνολογία ώθησης μέσω καναλιών. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Ο σχεδιασμός του βατραχοπέδιλου X-Dive Hunter είναι βασισμένος στην τεχνολογία ώθησης μέσω καναλιών. Διαθέτει δύο πλευρικά κανάλια και ένα μεγαλύτερο κεντρικό τα οποία μεγιστοποιούν την διοχέτευση και την μετακίνηση νερού με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ώθηση ισχύος, με ελάχιστη καταβολή προσπάθειας σε σύγκριση με άλλα πτερύγια ίδιου μεγέθους.

Επίσης τα X-Dive Hunter διαθέτουν πλευρά (ribs) ενισχυμένα με καουτσούκ και δύο τρύπες στο επάνω μέρος της λεπίδας με σκοπό την εκτόνωση της πίεσης του νερού κατά την μετακίνηση του.

Το εργονομικά σχεδιασμένο κλειστό πέλμα του είναι κατασκευασμένο από μαλακό, θερμοπλαστικό, ελαστικό υλικό προσφέροντας την μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και άνεση.

  • Διατίθενται σε Θήκη από PVC
  • Κωδικός: 63151 (Μαύρο), 63155 (Μπλε)
Χρώμα Μεγέθη
Μαύρο 40/41, 42/43, 44/45, 46/47
Μπλε 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45, 46/47
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας