Πένσα Nomad Design Split Ring
Πένσα Nomad Design Split Ring
Πένσα Nomad Design Split Ring
Πένσα Nomad Design Split Ring
Πένσα Nomad Design Split Ring
Πένσα Nomad Design Split Ring

Πένσα Nomad Design Split Ring

Nomad Design
28.0279
Διαθέσιμο
85,00 €
Με ΦΠΑ

Πρακτικό πολυεργαλείο, βαριάς κατασκευής από τη Nomad Design, κατασκευασμένο με σκελετό και λαβή από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για τις δαγκάνες.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πρακτικό πολυεργαλείο, βαριάς κατασκευής από τη Nomad Design, κατασκευασμένο με σκελετό και λαβή από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για τις δαγκάνες. Η πένσα Nomad Design Split Ring μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές εργασίες, στους ψαράδες που είναι απαιτητικοί με τον εξοπλισμό τους.

Οι πένσες Nomad Design Split Ring έχουν υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές, μέσω της χρήσης τους στο πεδίο, σε όλο τον κόσμο. Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, με δαγκάνες οι οποίες περιλαμβάνουν μύτη από ανοξείδωτο χάλυβα, για να ανοίγετε Split Rings και κόφτες βολφραμίου που μπορούν να κόψουν με ακρίβεια νήματα και μεσινέζες.

Η ένωση στη μέση της πένσας είναι πολύ ισχυρή, και δεν επιτρέπουν στην πένσα της Nomad Design να χάσει το σχήμα της ή να χαλαρώσει μετά από παρατεταμένη χρήση.

Η συγκεκριμένη πένσα είναι Μεσαίου μεγέθους και ιδανική για Split Rings μεγέθους από #3 έως και #10.

Συνοδεύεται από θήκη, η οποία τοποθετείται σε ζώνη. Η πένσα της Nomad Design προσαρμόζεται σε καλώδιο με ναυτικό κλειδί στο τέλος του, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη και να μην χάνεται. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευή Αλουμινίου
  • Ανοξείδωτες Δαγκάνες για Split Ring
  • Κόφτες Νήματος και Πετονιάς από Βολφράμιο
  • Με ελαστικό κορδόνι και ναυτικό κρίκο
  • Κωδικός: NOM-SPLTPLRS-MED
4 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας