Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader
Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader

Varivas Sea Bass Premium Fluoro Shock Leader

Varivas
08.0101
Διαθέσιμο
16,50 €
Με ΦΠΑ

Το Varivas Sea Bass Premium Fluorocarbon Shock Leader είναι κατασκευασμένο από premium ποιότητας, 100% fluorocarbon υλικό, το οποίο παρέχει εξαιρετική αντοχή κατά της τριβής και μηδενική ορατότητα κάτω από το νερό.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H Iαπωνική Varivas από τότε που ιδρύθηκε, τηρεί μια πολύ βασική υπόσχεση προς τους χρήστες των προϊόντων της: να παρέχει την κορυφαία ποιότητα, δίχως κανένα συμβιβασμό. Όποιος αγοράζει προϊόντα Varivas το κάνει, για να είναι απόλυτα σίγουρος για την άριστη ποιότητα του εξοπλισμού του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο, παρά μόνο εταιρίες του ίδιου διαμετρήματος. Σκεφτείτε τώρα μια τέτοια εταιρία, τι προδιαγραφές θα έχει στο καλύτερο Seabass Shock Leader που έχει να διαθέσει.

Το Varivas Sea Bass Premium Fluorocarbon Shock Leader είναι κατασκευασμένο από premium ποιότητας, 100% fluorocarbon υλικό, το οποίο παρέχει εξαιρετική αντοχή κατά της τριβής και μηδενική ορατότητα κάτω από το νερό.

Σχεδιάστηκε ως υλικό Shock Leader για την τεχνική Seabass. Η προσθήκη Shock Leader στην στο τέλος της αρματωσιάς, σας βοηθά στην καλύτερη παρουσίαση του τεχνητού σας, στη μείωση εμπλοκών, στην αύξηση της αντοχής σε απότομες επιθέσεις και μειώνει σημαντικά την οπτική επαφή με φοβισμένα αλιεύματα. Η χρήση του Seabass Shock Leader αποτελεί κορυφαία επιλογή για του φίλους της παράκτιας τεχνικής.

Η φήμη του Shock Leader αυτού είναι πλέον διαδεδομένη. Η χύτευση και η επικάλυψη με το Non-Strech Coating του έχει δώσει μεγάλη σκληρότητα αλλά και μια «πανοπλία» ενάντια στα γδαρσίματα και στις τριβές. Σε αυτό βρίσκουμε τα ανώτατα χαρακτηριστικά σκληρότητας και αντοχής που μπορούμε σε όλη τη βιομηχανία ψαρέματος σε Leader. H αντοχή του στον κόμπο είναι παραδειγματική. Την ίδια στιγμή έχει τεράστια αντοχή στην αλμυρότητα και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Με λίγα λόγια, το Premium Fluoro Carbon Shock Leader είναι ό,τι πιο ανθεκτικό και πραγματικά κοντινό στα κιλά που δίνει η Varivas.

Σε συνδυασμό και με την τεχνολογία της Varivas, Super Tough Coating (SP-T) για αυξημένη αδιαβροχοποίηση και διάρκεια στο χρόνο, έχετε έναν εξαιρετικό συνδυασμό ιδιοτήτων, τον οποίο αναζητούν όλοι οι φίλοι του παράκτιου ψαρέματος.

Διάμετρος Αντοχή Μήκος
0,260 χιλ 5 κιλά / 10 lbs 30 μ
0,285 χιλ 6 κιλά / 12 lbs 30 μ
0,330 χιλ 8 κιλά / 16 lbs 30 μ
0,370 χιλ 10 κιλά / 20 lbs 30 μ
0,405 χιλ 11 κιλά / 22 lbs 30 μ
0,435 χιλ 12,5 κιλά / 25 lbs 30 μ
0,470 χιλ 15 κιλά / 30 lbs 30 μ
Μήκος Πετονιάς
00002.20 - 60 μέτρα
Πάχος
0,21 - 0,35 χιλ
0,36 - 0,50 χιλ
3 αντικείμενα
Νέο

Τεχνολογία SP-T

Η SP-T είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη ρητίνης η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού και τη φθορά από τριβή. Επίσης βελτιώνει την επίτευξη μακρινών βολών και ενισχύει τη μακροζωΐα της.

Επικάλυψη NON (Non-Stress)

Η τεχνολογία NON (Non Stress) της Varivas είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού, αυξάνοντας την προστασία ενάντια σε διάβρωση, τριβή και ακτίνων Ultraviolet (UV). Η επικάλυψη NON αυξάνει και τη δύναμη της μεσινέζας.

Fluorocarbon Fishing Line

Η μεγάλη ευαισθησία και η αντοχή στη χρήση, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε fluorocarbon η οποία χρησιμοποιείται ως shock leader. Οι μεσινέζες Varivas διαθέτουν μεγάλη αντοχή κατά της τριβής, όταν έρχονται σε επαφή με ξένα σώματα. Το ειδικό τους βάρος, βοηθά σημαντικά κατά τη χρήση βυθιζόμενων τεχνητών. Οι συμβατικές fluorocarbon υστερούν στην ευελιξία και στην ευκαμψία του υλικού τους. Οι Fluorocarbon της Varivas παράγονται από προηγμένα υλικά και νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εύκαμπτες.

Parallel Winding Spool

Η συγκεκριμένη αόρατη πετονιά προτείνεται να τυλίγεται σε παράλληλες σπείρες, καθώς αυτό τη βοηθά να διατηρεί το σχήμα της, την αντοχή της και να είναι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην αρχική της κατάσταση.

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας