Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon
Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon
Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon
Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon
Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon
Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon

Varivas Mebaru Gate Fluoro Carbon

Varivas
08.0105
Διαθέσιμο
14,00 €
Με ΦΠΑ

Η Varivas έχει πρωτοστατήσει στις αλλαγές στον τομέα και πλέον διαθέτει και στο Ελληνικό κοινό ίσως την πιο γνωστή μάνα fluoro για Light Rock Fishing, την Μebaru Gate.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Yπάρχουν διάφορες τάσεις στο Light Rock Fishing oι οποίες συνεχώς ανανεώνονται. Εδώ και καιρό, η χρήση μιας fluorocarbon πετονιάς ως μάνα, αντί για νήμα, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρακτική που διαδόθηκε από την Ιαπωνία σε όλο τον κόσμο. Η Varivas έχει πρωτοστατήσει στις αλλαγές στον τομέα και πλέον διαθέτει και στο Ελληνικό κοινό ίσως την πιο γνωστή μάνα fluoro για Light Rock Fishing, την Μebaru Gate.

O επισυναπτόμενος πίνακας θα σας προσανατολίσει ως προς τα μεγέθη και την αντίστοιχη αντοχή. 

Οι τεχνολογίες που ενσωματώνονται σε αυτήν την fluoro πετονιά την κάνουν να έχει πολλές από τις ιδιότητες ενός νήματος, την ίδια στιγμή που της προσδίδουν και επιπλέον χαρακτηριστικά. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε περιληπτικά μερικές από τις τεχνολογίες που έχει ενσωματώσει η Varivas στην Mebaru Gate, αλλά μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην ειδική σελίδα για τις τεχνολογίες.

Το Fluorocarbon υλικό διαθέτει πολύ χαμηλή ελαστικότητα και ελάχιστη μνήμη που προσομοιάζει τα χαρακτηριστικά ενός νήματος. Την ίδια στιγμή παρέχει υψηλότερη αορατότητα εξαιτίας του βαθμού διάθλασης της πετονιάς που είναι πολύ πιο κοντά σε αυτόν του νερού από ό,τι το νήμα.

Η τεχνολογία «ΝΟΝ» είναι μια ειδική σύνθεση που επιτρέπει στην πετονιά να πετύχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με μεγαλύτερη αντοχή στα άλατα του θαλασσινού νερού αλλά και στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου, καθώς προστατεύει τον πυρήνα της.

Η τεχνολογία SPF δημιουργεί μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια, η οποία πετυχαίνει ασύγκριτα μακρινές βολές, καθώς υποχρεώνει το νερό να γλυστρά από την επιφάνειά της. Έτσι δημιουργεί μηδενική μνήμη και σωστό στρώσιμο στη μπομπίνα που δεν επιτρέπει τις τούφες. Ειδική σύνθεση που κρατάει απολύτως στρογγυλή την πετονιά σε όλο της το μήκος.

Οι πιστοί οπαδοί του Light Rock Fishing θα δοκιμάσουν αργά, η γρήγορα την εμπειρία ψαρέματος με μια σωστή μάνα fluorocarbon, πολύ απλά γιατί έχει να προσφέρει όσα σχεδόν το νήμα, ενώ δίνει επιπλέον στρατηγικά πλεονεκτήματα όπως λιγότερες κοιλιές στον αέρα, μεγαλύτερη ευαισθησία σε κόντρα άνεμο, μεγαλύτερη διακριτικότητα (ειδικά στο χρώμα Stealth Clear που διαθέτουμε), μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Η Μebaru Gate Fluoro έχει διαμετρήματα ιδανικά για τον Μεσογειακό ψαρά που θέλει να κυνηγήσει Μελανούρια, μεγάλους Σαργούς και Λαβράκια και είναι από τις κορυφαίες επιλογές παγκοσμίως.

Διατίθεται σε μπομπίνα των 80 μ.

PE Διάμετρος Αντοχή
0,8 0,148 χιλ 1,4 κιλά / 3 lbs
1,0 0,165 χιλ 1,8 κιλά / 4 lbs
1,2 0,185 χιλ 2,3 κιλά / 5 lbs
Μήκος Πετονιάς
00003.60 - 100 μέτρα
Πάχος
0,11 - 0,20 χιλ
Είδος Πετονιάς
Αόρατη
4 αντικείμενα
Νέο

Τεχνολογία SP-T

Η SP-T είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη ρητίνης η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού και τη φθορά από τριβή. Επίσης βελτιώνει την επίτευξη μακρινών βολών και ενισχύει τη μακροζωΐα της.

Επικάλυψη NON (Non-Stress)

Η τεχνολογία NON (Non Stress) της Varivas είναι μια - εξαιρετικής αντοχής - επικάλυψη η οποία απλώνεται σαν ένα φιλμ γύρω από τη μεσινέζα, μειώνοντας την απορρόφηση νερού, αυξάνοντας την προστασία ενάντια σε διάβρωση, τριβή και ακτίνων Ultraviolet (UV). Η επικάλυψη NON αυξάνει και τη δύναμη της μεσινέζας.

Fluorocarbon Fishing Line

Η μεγάλη ευαισθησία και η αντοχή στη χρήση, είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε fluorocarbon η οποία χρησιμοποιείται ως shock leader. Οι μεσινέζες Varivas διαθέτουν μεγάλη αντοχή κατά της τριβής, όταν έρχονται σε επαφή με ξένα σώματα. Το ειδικό τους βάρος, βοηθά σημαντικά κατά τη χρήση βυθιζόμενων τεχνητών. Οι συμβατικές fluorocarbon υστερούν στην ευελιξία και στην ευκαμψία του υλικού τους. Οι Fluorocarbon της Varivas παράγονται από προηγμένα υλικά και νέες τεχνολογίες με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εύκαμπτες.

SP-F - Super Fluoride Coating

Η τεχνολογία VARIVAS Super Fluoride (SP-F) δημιουργεί μια αδιάβροχη, προστατευτική επικάλυψη στην επιφάνεια του νήματος, η οποία το προστατεύει από την απορρόφηση νερού, βελτιώνει την επίτευξη βολών και αυξάνει την αντοχή στην τριβή.

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας