Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon
Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon
Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon
Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon
Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon
Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon

Μισινέζα Savage Gear Super Hard Fluorocarbon

Savage Gear
07.0135
Διαθέσιμη
18,90 €
Με ΦΠΑ

Αυτή τη φορά η Savage Gear απευθύνεται στους φίλους των σκληρών παράκτιων τεχνικών και ειδικότερα στους Shore Jigging masters.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτή τη φορά η Savage Gear απευθύνεται στους φίλους των σκληρών παράκτιων τεχνικών και ειδικότερα στους Shore Jigging masters. Μία κορυφαία πετονιά fluorocarbon, σχεδιασμένη και δοκιμασμένη από τον ειδικό της τεχνικής.

Με δικά του λόγια, ο Μάρκος Βιδάλης μας ενημερώνει για την Savage Gear Super Hard Fluorocarbon. "Πολλά πράγματα έχουν να κάνουν με ένα leader για Shore Jigging. Προσωπικά, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και εξάσκησης πολλών, διαφορετικών τεχνικών ψαρέματος, το Shore Jigging είναι το πιο απαιτητικό όσον αφορά τις ιδιότητες του Leader. Γιατί; Είναι τόσο απλό, αλλά και τόσο περίπλοκο ταυτόχρονα. Από τη μια πλευρά χρειαζόμαστε πολλή δύναμη στον κόμπο, εξαιρετική αντοχή στην τριβή λόγω του σκληρού βυθού και ταυτόχρονα χρειαζόμαστε μια ζωηρή δράση του πλάνου. Και εδώ έρχεται το μεγάλο πρόβλημα. Συνήθως, οι εξαιρετικά σκληρές FC πετονιές τείνουν να έχουν πιο αδύναμους κόμπους και κακή απόδοση κίνησης στον πλάνο. Οι πιο μαλακές από την άλλη έχουν εξαιρετική απόδοση κόμπων, αλλά μόλις αγγίξουν έναν βράχο με την ακραία ένταση του καλαμιού να τραβάει ένα μαχόμενο ψάρι, σπάνε σε κλάσμα δευτερολέπτου.

Το Savage Gear Super Hard FC Leader είναι ένα πραγματικά «κακό» leader, κατασκευασμένο από εξαιρετικά σκληρό υλικό 100% fluorocarbon και μπορεί να αντέξει κάθε είδους τραυματισμό από πέτρες και άλλους κινδύνους, ενώ εξακολουθεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε απόλυτη αίσθηση του πλάνου, της σιλικόνης, ή του τεχνητού, ακόμα και σε βαθιά νερά. Η μηδαμινή ελαστικότητα σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να καρφώσετε άμεσα και σχεδόν χωρίς προσπάθεια και να κυριαρχήσετε στις πιο δύσκολες περιοχές ψαρέματος. Αποτελούμενο από 100% εξαιρετικά σκληρό υλικό fluorocarbon, η Savage Gear κατάφερε να παράγει μία - κάπως - πιο απαλή συμπεριφορά, μέσω μιας περίπλοκης θερμικής διαδικασίας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ιδιότητες μιας εξαιρετικά άκαμπτης πετονιάς, με ασύγκριτη δύναμη στον κόμπο και μια αρκετά καλύτερη δράση πλάνου. Στην πραγματικότητα, ταλαιπώρησα το εργοστάσιο που δουλέψαμε μαζί σε αυτό το project, για περισσότερο από ένα χρόνο, μέχρι να έχω αυτό το leader στα μέτρα μου, στα δικά μου απαιτητικά και προσωπικά μέτρα για Shore Jigging. Ένα leader σε μπομπίνες 50 μέτρων (όσο το δυνατόν μικρότερα για να χωράνε παντού) ώστε να μπορούμε να έχουμε αρκετό σε κάθε περίσταση, με 100% πραγματική αντοχή κόμπου και εξαιρετική αντοχή στην τριβή, όταν αγγίζουμε τα βράχια, ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε ζωντανή κίνηση πλάνου. Το Savage Gear Super Hard FC Leader είναι ιδανικό για Shore Jigging, Jigging, Popping τόσο σε παράκτια, όσο και σε ανοιχτή θάλασσα. Αν έχετε αντιπάλους που ξέρουν πώς να παίζουν βρώμικα, τώρα έχετε το όπλο για να αντεπιτεθείτε."

Όταν οι συνθήκες του ψαρέματος σας υποχρεώνουν να βασιστείτε στον εξοπλισμό σας, για να φέρετε εις πέρας μάχες με δύσκολα αλιεύματα, τότε χρειάζεστε την Savage Gear Super Hard Fluorocarbon Leader. Κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό και σκληρό, υλικό fluorocarbon, η συγκεκριμένη μεσινέζα leader μπορεί να αντέξει την τριβή σε βράχια και άλλα τραχιά σημεία του βυθού. Ταυτόχρονα η Savage Gear Super Hard, σας παρέχει τη δυνατότητα να δώσετε την σωστή δράση στους πλάνους σας, τις σιλικόνες σας και τα τεχνητά σας, ακόμη και σε μεγάλο βάθος. Διαθέτει μηδενική ελαστικότητα, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε καρφώματα με ασφάλεια.

Η leader Savage Gear Super Hard είναι ιδανική τόσο για παράκτιες, όσο και για τεχνικές ψαρέματος από βάρκα, κόντρα σε μαχητικά και πονηρά αλιεύματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • 100% Σκληρή Fluorocarbon
  • Αόρατη στο νερό
  • Μηδενική Ελαστικότητα για άμεσα καρφώματα
  • Μεγάλη αντοχή στον κόμπο
  • Αντοχή σε φθορά από ακτίνες UV
  • Μεγάλη αντοχή κατά της φθοράς
  • Προορίζεται για μεγάλα και μαχητικά αλιεύματα
Κωδικός Διάμετρος Αντοχή Μήκος
74489 0,45 χιλ 10,70 κιλά / 23,58 lbs 50 μ
74490 0,50 χιλ 13,20 κιλά / 29,10 lbs 50 μ
74491 0,55 χιλ 15,90 κιλά / 35,05 lbs 50 μ
74492 0,60 χιλ 18,90 κιλά / 41,66 lbs 50 μ
74493 0,68 χιλ 22,40 κιλά / 49,38 lbs 50 μ
74494 0,77 χιλ 25,70 κιλά / 56,65 lbs 45 μ
Μήκος Πετονιάς
00002.20 - 60 μέτρα
Πάχος
0,36 - 0,50 χιλ
0,51 - 0,70 χιλ
0,70 - 1,0 χιλ
Είδος Πετονιάς
Αόρατη
18 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας