Μεσινέζα Seaguar Ace Fluorocarbon
Μεσινέζα Seaguar Ace Fluorocarbon
Μεσινέζα Seaguar Ace Fluorocarbon
Μεσινέζα Seaguar Ace Fluorocarbon

Μεσινέζα Seaguar Ace Fluorocarbon

Seaguar
07.0031
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
16,50 €
Με ΦΠΑ

Μια από πιο διαδεδομένες αόρατες μεσινέζες στον κόσμο, κατασκευασμένη από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία στο είδος και εφευρέτη του fluorocarbon.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μια από πιο διαδεδομένες αόρατες μεσινέζες στον κόσμο, κατασκευασμένη από την κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία στο είδος και εφευρέτη του fluorocarbon. Οι μεσινέζες Seaguar κατασκευάζονται από τα πιο προηγμένα πολυμερή της Ιαπωνικής αγοράς και το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Η Seaguar Ace θεωρείται premium fluorocarbon και κατασκευάζεται από δύο πολυμερή, για έξτρα δύναμη και αντοχή, ενώ διατηρεί και την ευελιξία της. Η εξωτερική επιφάνεια της Ace είναι πιο σκληρή, για μεγαλύτερη αντοχή στον κόμπο και αντίσταση κατά της τριβής. Το μαλακό πολυμερές έχει τοποθετηθεί στον πυρήνα της πετονιάς και είναι αυτό που της δίνει ευελιξία. Η Seaguar Ace έχει 10% περισσότερη δύναμη από την Grand Max και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η Seaguar Ace έχει δείκτη διάθλασης πολύ κοντά σε αυτόν του νερού, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αόρατη. Δεν απορροφάει το νερό, ή τις ακτίνες του ήλιου με αποτέλεσμα να μην αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά της.

Διατίθεται σε μπομπίνες των 60 μέτρων και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν μεσινέζα κορυφαίων επιδόσεων για κάθε είδους ψάρεμα.

Σε διάμετρο (χιλ): 0,205 / 0,218 / 0,235 / 0,260 / 0,285 / 0,31 / 0,33 / 0,37 / 0,405 / 0,435 / 0,47 / 0,52

Είδος Πετονιάς
Αόρατη
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας