Πετονιά Sunline Egi Leader
Πετονιά Sunline Egi Leader
Πετονιά Sunline Egi Leader
Πετονιά Sunline Egi Leader

Πετονιά Sunline Egi Leader FC

Sunline
07.0099
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
9,50 €
Με ΦΠΑ

Νέα πετονιά Egi Leader από την Sunline, κατασκευασμένη από 100% fluorocarbon, με εξαιρετική δύναμη και αντοχή στον κόμπο, και προορίζεται αποκλειστικά για το ψάρεμα των καλαμαριών.

Διάμετρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Νέα πετονιά Egi Leader από την Sunline, κατασκευασμένη από 100% fluorocarbon, με εξαιρετική δύναμη και αντοχή στον κόμπο, και προορίζεται αποκλειστικά για το ψάρεμα των καλαμαριών

Το ψάρεμα των καλαμαριών με την τεχνική του eging απαιτεί εξειδίκευση, αλλά και τα καλύτερα εργαλεία. Έτσι, η Sunline έχει να μας προτείνει για τη συγκεκριμένη τεχνική μια πετονιά κατασκευασμένη στην Ιαπωνία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως leader.

Πολλές φορές ακουγόμαστε υπερβολικοί, όταν μιλάμε για λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στο ψάρεμα και μπορούν να δώσουν σωστά αποτελέσματα. Τι μπορεί να κάνει και γιατί να διαλέξουμε μια εξειδικευμένη πετονιά leader για το ψάρεμα του καλαμαριού; Πως επηρεάζει το ψάρεμά μας και μας επιτρέπει να πιάσουμε περισσότερα καλαμάρια όταν κάνουμε eging; Οι καλαμαριέρες ως γνωστόν, έχουν κάποια χαρακτηριστικά όπως την ταχύτητα βύθισης και την γωνία πλεύσης. Κάθε παρέμβαση που κάνουμε στην μεσινέζα fluorocarbon που χρησιμοποιούμε, όπως το να αυξήσουμε την διατομή της, ή την σκληρότητά της, επεμβαίνουμε - χωρίς να το θέλουμε - και σε αυτά τα χαρακτηριστικά. Οι πετονιές Sunline Egi Leader είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βιρινιάζουν, με αποτέλεσμα:

  • να μην επηρεάζουν την πλεύση της καλαμαριέρας λόγω της αντίστασης του νερού στις σπείρες
  • να μην καθυστερούν το κάρφωμα
  • να έχετε πάντα άμεση αίσθηση της καλαμαριέρας σας
  • να μην επιβραδύνουν ή επιταχύνουν την καλαμαριέρα λόγω του ειδικού τους βάρους 

Η Sunline Egi Leader χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία, και ταυτόχρονα μεγάλη αντίσταση στις τριβές την οποία οφείλει στην τριπλή επεξεργασία ρητίνης, ενώ παραμένει αόρατη στο νερό, αφού έχει παραπλήσιο δείκτη διάθλασης με αυτό. Ειδικότερα στην Sunline Egi Leader FC θα βρείτε:

  • Επεξεργασία Τριπλής Ρητίνης – Η συγκεκριμένη επεξεργασία γεμίζει τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στα μόρια του υλικού με ειδική ρητίνη. Με αυτή την επεξεργασία η FC Egi Leader διατηρεί τη δύναμη και ευλυγισία της ακόμα και στον κόμπο, δεν απορροφά υγρασία και αυξάνει την αντοχή της κατά της φθοράς. Επίσης δεν επιτρέπει σε σκόνη και βρωμιά να κολλήσει στην πετονιά.
  • Μεγάλη αντοχή στον κόμπο και απόλυτη συμβατότητα σε ένωση με νήματα και κρίκους καλαμαριέρας, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες της αρματωσιάς σας.
  • Σκληρή επιφάνεια, με ανθεκτικότητα κατά της τριβής, χαμηλή μνήμη και χωρίς να στρίβει.
  • Ξετυλίγεται ομαλά σε απόλυτη ευθεία.
  • Συσκευασία η οποία σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την μεσινέζα που χρειάζεστε και σταματά ακριβώς στο σημείο που θέλετε.

Οι πετονιές Sunline Egi Leader είναι διαθέσιμες σε μπομπίνες των 30 μέτρων.

Διάμετρος Αντοχή PE
0,205 χιλ 2,72 κ. / 6 lbs 1,5
0,235 χιλ 3,63 κ. / 8 lbs 2,0
0,260 χιλ 4,54 κ. / 10 lbs 2,5
0,285 χιλ 5,44 κ. / 12 lbs 3,0

Μήκος Πετονιάς
00002.20 - 60 μέτρα
Πάχος
0,21 - 0,35 χιλ
Είδος Πετονιάς
Αόρατη
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας