Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast
Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast
Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast
Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast
Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast
Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast

Πετσέτες Alpin Tec Microfiber Super Soft Dryfast

Alpin
75.0136
Αυτος ο συνδυασμός δεν είναι διαθέσιμος
7,50 €
Με ΦΠΑ

Πετσέτες μικροϊνών AlpinTec Super Soft κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες. 

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πετσέτες μικροϊνών AlpinTec Super Soft κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες. Ιδιαίτερα μαλακές, πολύ απορροφητικές, στεγνώνουν γρήγορα, πολύ ελαφριές και αξιόπιστες σε βάθος χρόνου. Λόγω του εξαιρετικά μικρού μεγέθους τους όταν διπλωθούν, είναι ιδανικές για το κολύμπι, το γυμναστήριο, σε ταξίδια και εκδρομές στο βουνό ή στη θάλασσα.

Οι πετσέτες AlpinTec είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας μικροΐνες, καθιστώντας τις τόσο απαλές που μπορείτε να τις μπερδέψετε με μετάξι.

Οι υψηλής ποιότητας ραφές και τα υλικά που είναι κατασκευασμένες τις κάνουν να στεγνώνουν γρήγορα, εξαλείφοντας την πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων και δυσάρεστων οσμών.

Οι πετσέτες μικροϊνών της AlpinTec είναι εξαιρετικά μαλακές κια πολύ απορροφητικές αφού απορροφούν έως και 7 φορές το βάρος τους σε νερό.

Ιδανικές για οποιαδήποτε χρήση θα σας κρατήσουν στεγνούς όποτε τις χρειαστείτε. Δεν έχουν πρόβλημα για χρήση με το αλμυρό νερό, στη θάλασσα, στο γυμναστήριο ή σε άλλα αθλήματα. Μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τις βαριές βαμβακερές πετσέτες στο μπάνιο σας που είναι τόσο δύσκολο να στεγνώσουν. Είναι 6 φορές πιο ελαφριές και καταλαμβάνουν έως και το 1/7 του χώρου σε σχέση με τις τυπικές πετσέτες.

Είτε είστε ταξιδιώτης είτε απλά για το σπίτι σας, υπάρχει πάντα μια πετσέτα AlpiTec Microfiber για εσάς. Με τέσσερα διαφορετικά χρώματα σε 3 διαφορετικές διαστάσεις οι πετσέτες AlpinTec θα ταιριάζουν σε κάθε γούστο.

Οι πετσέτες AlpinTec συνοδεύονται από μια εύχρηστη διχτυωτή θήκη μεταφοράς που μπορείτε ακόμη και να κρεμάσετε στο εξωτερικό του σακιδίου ή της βαλίτσας σας. Ταυτόχρονα με τη θήκη μεταφοράς, κάθε πετσέτα έχει μια θηλιά για να κρεμαστεί οπουδήποτε για να στεγνώσει μέσα σε λίγα λεπτά.

Πλένεται στο χέρι ή στο πλυντήριο χωρίς τη χρήση στεγνωτηρίου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • 6 φορές ελαφρύτερη από μια βαμβακερή πετσέτα
  • Καταλαμβάνει το 1/7 του χώρου μιας κλασικής πετσέτας
  • Στεγνώνει 4 φορές ταχύτερα από την κανονική πετσέτα
  • Αντιβακτηριδιακή: Σχεδιασμός ενάντια στην ανάπτυξη μικροβίων και δυσάρεστων οσμών
  • Μέγεθος: Small
  • Διαστάσεις: 40 x 80 εκ
  • Βάρος: 94 γρ
  • Υλικό: 80% Polyester, 20% Polyamid
0 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας