Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Switch

Hayabusa
05.0134
Διαθέσιμο
16,00 €
Με ΦΠΑ

Η Hayabusa αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη σχολή σε επιτυχημένους πλάνους για κάθε τεχνική. Η σειρά Jack Eye Switch έχει σχεδιαστεί για Slow Pitch.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Hayabusa αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη σχολή σε επιτυχημένους πλάνους για κάθε τεχνική. Η σειρά Jack Eye Switch έχει σχεδιαστεί για την τεχνική του Slow Pitch.

Οι συγκεκριμένοι πλάνοι είναι πολύ αποτελεσματικοί σε κινήσεις dart action και σε κλασσικές κινήσεις jigging (one pitch jerk). Παράλληλα, μπορούν να διατηρήσουν εύκολα την οριζόντια κίνηση της τεχνικής slow pitch jerk, χαρακτηριστικό που τους κάνει πολυχρηστικούς και μοναδικούς. Μπορούν να προσαρμόσουν την κίνησή τους, ανάλογα με τη δράση που τους δίνει το καλάμι σας. Έτσι- και χωρίς να αλλάξετε πλάνους - μπορείτε να αλλάξετε τεχνική στο ψάρεμα jigging, ανάλογα με την περίσταση.

Οι πλάνοι Jack Eye Switch έχουν ασύμμετρο σώμα που τους κάνει πολύ αποτελεσματικούς κατά τη βύθισή τους. Σε συνδυασμό με τη δράση που τους προσδίδετε κατά τη διάρκεια των κινήσεών σας, ερεθίζουν τα αρπακτικά ένστικτα όλων των ψαριών.

Ένα άλλο από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η τοποθέτηση του κέντρου της ισορροπίας στην μπροστινή πλευρά και λίγο προς το κέντρο, ένα χαρακτηριστικό που η Hayabusa αποκαλεί "Σχεδίαση Ημικεντρικής Ισορροπίας".

Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα θα πρέπει να δοκιμάσετε το Jack Eye Switch σε μεσαία βάθη.

Διατίθεται σε δυο μεγέθη (120 γρ και 150 γρ) και πέντε χρώματα.

Κωδικός Προϊόντος: FS427

Βάρος

Μήκος

Χρώματα

120 γρ

12,6 εκ

1, 2, 3, 4, 5

150 γρ

13,7 εκ

1, 2, 3, 4, 5

hayabusa jack switchhayabusa jack switchhayabusa jack switchhayabusa jack switchhayabusa jack switch

Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
13 εκ – 17,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
Εxclude
1
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας