Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig
Πλάνοι Hots Y2 Jig

Πλάνοι Hots Y2 Jig

Hots
05.0018
Διαθέσιμο
20,00 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι με εξαιρετική κίνηση και αργό βύθισμα, κατάλληλοι για όλους τους κυνηγούς της θάλασσας.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Hots Y2, προορίζονται για την τεχνική του Slow Jigging και αποτελούν ένα μοντέλο "θρύλο" για την Ιαπωνική εταιρία. Οι Y2 έχουν φέρει ασύλληπτα αποτελέσματα στους φίλους του Slow Jigging ακόμα και κατά τις ημέρες όπου... τίποτα δε φαίνεται να δουλεύει καλά.

Όπως και όλοι οι πλάνοι Hots, οι Y2 διαθέτουν εξαιρετική κίνηση και αργό βύθισμα, με αποτέλεσμα να παραμένουν περισσότερη ώρα στο βάθος τους και να προκαλούν τις αντιδράσεις ακόμα και νωχελικών πετρόψαρων. Η μοναδικότητά τους οφείλεται σε ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών, όπως η ρεαλιστική τους εικόνα, η έντονη κίνηση, η φυσική βύθιση, κ.α.

Οι Hots Y2 είναι έντονα μεσόβαροι πλάνοι και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο βάρος στο κέντρο τους. Από τη μία πλευρά το σχήμα τους είναι ελαφρά οβάλ, σχεδόν επίπεδο και από την άλλη διαθέτει γωνίες. Το προφίλ τους είναι εξαιρετικά λεπτό και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σαν αποτέλεσμα έναν πλάνο που κατά τη βύθιση να παρουσιάζει συνδυασμό κινήσεων όπως ελιγμούς «φύλλου που πέφτει», παράλληλα με έντονο rolling.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο και οι αντανακλάσεις του φωτός φαίνονται μέχρι και σε βάθος 20 μέτρων. Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι και η μικρή αντίσταση κατά το χτύπημα αλλά και η ποικιλία κινήσεων που μπορείτε να τους δώσετε. Αξιοποιήστε τους σε κινήσεις Long Fall αλλά ανταποκρίνονται εξαιρετικά και σε High Pitch.

Παρ' όλα αυτά, οφείλουμε να σας αποκαλύψουμε και ένα μυστικό για τους συγκεκριμένους πλάνους, καθώς αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές των φίλων του Jigging και αυτό γιατί απλά πιάνουν ψάρια. Με τους πλάνους Y2 μπορείτε να δοκιμάσετε αρκετές παραλλαγές ψαρέματος, αλλά τα περισσότερα χτυπήματα θα τα πάρετε όταν ο πλάνος βυθίζεται ελεύθερα. Τα υλικά και ο τρόπος κατασκευής του, του επιτρέπουν να βυθίζεται σε οριζόντια θέση, στην οποία δέχεται και τις περισσότερες επιθέσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ο Hots Y2 δεν είναι ένας πλάνος για τεχνικό ψάρεμα. Δεν απαιτεί ακριβό εξοπλισμό που να του δίνει κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Μπορείτε να πιάσετε αλιεύματα ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού σας, ή από το επίπεδο εμπειρίας σας.

Επίσης, οι Y2 μπορούν να αποδώσουν και με Shore Jigging και την ίδια φιλοσοφία χρήσης. Αφήστε τον να βυθιστεί ελεύθερα, πραγματοποιήστε ανάκτηση ώστε να ανέβει προς τα ανώτερα στρώματα της υδάτινης στήλης και αφήστε τον να βυθιστεί ξανά, προσέχοντας πάντα την πιθανή επαφή με τον βυθό και τον κίνδυνο να μπλεχτεί.  

Τέλος οι πλάνοι Hots Y2 διαθέτουν υπέροχο ολογραφικό φινίρισμα και δημιουργούνε εντυπωσιακούς ιριδισμούς. Δεν είναι εξοπλισμένοι με Assist Hooks.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανωτέρας ποιότητας
  • Ανθεκτική κατασκευή & φινίρισμα
  • Αιχμηρές άκρες
  • Πλευρά σε σχήμα διαμαντιού και λεία πλευρά
  • Λειτουργεί καλύτερα με αργό σήκωμα & δράση drop jigging, αντιδρά στην παραμικρή κίνηση του καλαμιού
  • Σούπερ ανακλαστικό ή glow φινίρισμα
  • Ιδανικό για ρηχά και μεσαία βάθη

Βάρος

Μήκος

80 γρ

12 εκ

100 γρ

14 εκ

120 γρ

14,4 εκ

150 γρ

15,5 εκ

180 γρ

16,5 εκ

y2-colors

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
32 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας