Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots
Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots

Πλάνοι Inchiku Big Fin Hots

Big Fin
05.0033
Διαθέσιμο
23,00 €
Με ΦΠΑ

Οι Ιαπωνικοί πλάνοι Hots αποτελούν μια σχολή από μόνοι τους σε μια προσπάθεια να σπάσουν τις κλασσικές φόρμες κατασκευής πλάνων Inchiku.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο για τον καλύτερο πλάνο Inchiku. Οι Big Fin Hots αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό τεχνογνωσίας, λειτουργικότητας και αισθητικής και είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα κομμάτι το οποίο σέρνει ένα σιλικονούχο χταποδάκι. Οι Ιαπωνικοί πλάνοι Hots αποτελούν μια σχολή από μόνοι τους σε μια προσπάθεια να σπάσουν τις κλασσικές φόρμες κατασκευής πλάνων Inchiku.

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο τους κάνει αξεπέραστους και αυτό είναι η τέλεια ισορροπία τους. Οι πλάνοι Big Fin κρατούν την στάση τους ακόμα και με γρήγορη ανάκτηση, λόγω των πτερυγίων σταθεροποίησης που διαθέτουν και του σχήματός τους το οποίο μοιάζει με καρίνα σκάφους. Το συγκεκριμένο σχήμα διασφαλίζει μια πιο ισορροπημένη κίνηση κατά τη διάρκεια της ανάκτησης. Επίσης κατά την κάθοδο, οι Big Fin κινούνται σε απόλυτα κατακόρυφη πορεία.

Τα Big Fin Inchiku διαθέτουν κρίκο σε σταθερή θέση, σε σημείο το οποίο βρίσκεται στα 2/3 του μήκους του σώματος, προς την ουρά. Ο κρίκος δεν προεξέχει από το σώμα του πλάνου και σε αυτόν έχουν αρματωθεί δύο assist hooks.

Τα assist hooks είναι τύπου Iseama με πλατιά καμπύλη και πολύ κοφτερή μύτη. Είναι δεμένα με πολύ ασφαλή τρόπο πάνω στον κορμό τους.

Το σιλικονούχο χταποδάκι είναι και αυτό μοναδικό, καθώς διαθέτει μικρό κεφάλι και πολλά πλοκάμια. Είναι ιδιαίτερα μαλακό με μεγάλη αντοχή με ποικιλία χρωμάτων.

Οι πλάνοι BigFin Hots είναι αποτελεσματικοί με την πιο ήρεμη ανάκτηση. Αφήστε τον πλάνο να φτάσει στον πυθμένα, στη συνέχεια πραγματοποιήστε ένα μικρό τίναγμα και μετά ανάκτηση. Συνεχίστε την ανάκτηση με μικρά, απαλά jerks.

Το κεφάλι του πλάνου δεν περιστρέφεται και το σιλικονούχο χταποδάκι δεν μπλέκεται στη μεσινέζα.

Οι πλάνοι Big Fin Hots μπορούν να γίνουν πολύ αποτελεσματικοί όταν τους ψαρεύετε κοντά στον πυθμένα με αργές κινήσεις, ή με χτυπήματα στα μεσόνερα. Η τεχνική με παύσεις, μπορεί επίσης να αποβεί αποτελεσματική.

Μέγεθος

Χρώματα

100 γρ

Ροζ, Πορτοκαλί-Ασημί, Φωσφοριζέ

120 γρ

Ροζ, Ασημί, Πορτοκαλί-Ασημί, Κόκκινο-Χρυσαφί, Φωσφοριζέ, Σαρδέλα

150 γρ

Ροζ, Πορτοκαλί-Ασημί, Ασημί, Σαρδέλα, Πράσινο, Κόκκινο-Χρυσαφί, Φωσφοριζέ

180 γρ

Πορτοκαλί-Ασημί, Ασημί, ΠράσινοΚόκκινο-Χρυσαφί, Ροζ,
UV-RGB Abalone Λευκό,
UV-RGB Abalone Μαύρο

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας