Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs
Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs

Πλάνοι Inchiku Williamson Raku Jigs

Williamson
05.0040
Διαθέσιμο
12,50 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Το πρωτοποριακό Inchiku της Williamson διαθέτει μια μοναδικά σχεδιασμένη, πλατιά επιφάνεια, η οποία προσδίδει τέλεια κίνηση και λάμψη.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η λέξη Raku σημαίνει "ευκολία" στα Γιαπωνέζικα και οι πλάνοι Inchiku της Williamson σίγουρα συμβαδίζουν με το όνομά τους.

Τα Raku ανήκουν στην κατηγορία του "αργού jigging" και μπορούν να ψαρευτούν με ποικίλους τρόπους.

Τα πρωτοποριακά πλάνα Inchiku της Williamson, είναι πολύ αποτελεσματικά και διαφέρουν σε δύο σημεία από άλλα τεχνητά Inchiku: στην πλατιά επιφάνεια η οποία δίνει τέλεια κίνηση και λάμψη.

Ο μοναδικός σχεδιασμός των Williamson Raku, με την μία πλευρά στρογγυλή και την άλλη επίπεδη, κάνει το συγκεκριμένο Inchiku να παιχνιδίζει με μοναδικό τρόπο καθώς βυθίζεται, χάρη στις διαφορετικές αντιστάσεις που προβάλει το νερό σε κάθε μία πλευρά.

Επίσης η επίπεδη πλευρά του τεχνητού, έχει ένα τρισδιάστατο ανακλαστικό χρώμα που στέλνει φωτεινά σήματα προς κάθε κατεύθυνση. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το χταποδάκι που χορεύει γύρω από το τεχνητό, έχουμε ένα πολύ ελκυστικό σύνολο για "μαύρα", "κόκκινα" και πελαγίσια ψάρια. Το μικρότερο μέγεθος των Raku χρησιμοποιείται θαυμάσια και στο Shore Jigging.

Κωδικός

Βάρος

Μήκος

RKJ60

60 γρ

7 εκ

RKJ120

120 γρ

9,5 εκ

RKJ160

160 γρ

11 εκ

RKJ200

200 γρ

12 εκ

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
Εxclude
1
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας