Πλάνοι Hayabusa Kick Bottom Jack Eye Inchiku
Πλάνοι Hayabusa Kick Bottom Jack Eye Inchiku
Πλάνοι Hayabusa Kick Bottom Jack Eye Inchiku
Πλάνοι Hayabusa Kick Bottom Jack Eye Inchiku

Πλάνοι Hayabusa Kick Bottom Jack Eye Inchiku

Hayabusa
05.0041
Διαθέσιμο
14,60 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι ψαρέματος της Hayabusa για την τεχνική Inchiku

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πλάνα της Hayabusa για την τεχνική Inchiku. Και ποιος δεν έχει ακούσει το φονικό εργαλείο που δημιούργησε η Ιαπωνική εταιρία Hayabusa;

Οι πλάνοι Jack Eye Kick Bottom είναι το απόλυτο τεχνητό δόλωμα για κάθετο ψάρεμα με στόχο κάθε αρπακτικό. Ο λόγος που οι Kick Bottom είναι τόσο αποτελεσματικοί, έχει να κάνει με την ευκολία χρήσης τους, καθώς τα έχουν και τα κάνουν όλα: την έντονη κίνηση κατά τη βύθιση, το ορατό μάτι που έχει από την μεριά του χταποδιού, τα έντονα χρώματα.

Οι Kick Bottom είναι αρματωμένοι με πολύ μαλακό χταποδάκι και ασύλληπτης αιχμής αγκίστρια της Hayabusa που δεν αφήνουν περιθώρια στο θήραμα.

Επίσης ο μοναδικός «διαμαντοειδής» σχηματισμός τους, δίνει μοναδική κίνηση την οποία απαιτεί ένας πλάνος Inchiku. Η επίπεδη επιφάνεια των Jack Eye - Kick Botoom εκτείνεται από το κεφάλι μέχρι την ουρά. Διαθέτει όμως και μια έξτρα έδρα στην άλλη πλευρά του τεχνητού, η οποία δημιουργεί δύο διαφορετικά ρεύματα στο νερό και έτσι τα Kick Bottom ζωντανεύουν την κίνησή τους.

Κατά τη βύθιση ο πλάνος περιστρέφεται και κάνει κοφτούς ελικοειδείς ελιγμούς που θυμίζουν έντονα μικρόψαρο που μάχεται με κάποιο χταποδάκι. Στα μάτια των αρπακτικών αυτό μοιάζει με την τέλεια ευκαιρία για ένα διπλό γεύμα με ελάχιστη προσπάθεια. Ο τρόπος χρήσης του είναι πολύ εύκολος και πρέπει να καταλάβουμε ότι το συγκεκριμένο τεχνητό είναι σχεδιασμένο για να δουλεύει άψογα με καλάμια Inchiku, Slow Jigging. Έτσι θα ανταποκριθεί θαυμάσια και σε κίνηση Long Fall και σε συνεχόμενο Slow Pitch. Ο Kick Bottom είναι η απόλυτη επιλογή όταν οι στόχοι μας είναι «κόκκινοι» αλλά θα αποδώσει θαυμάσια και σε κάθε άλλο πεινασμένο αρπακτικό της περιοχής μας!

Οι Jack Eye Kick Bottom (FS422) είναι πλάνοι με γρήγορο χρόνο απόκρισης και είναι κατάλληλοι για όλες τις συνθήκες.

hayabusa kick bottomhayabusa fs422hayabusa fs 422 kick bottomhayabusa fs 422 bottom kickhayabusa fs 422 kick bottomhayabusa fs 422 kick bottomhayabusa fs 422 kick bottomhayabusa fs 422 kick bottomhayabusa jack eye fs422 8

Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας