Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune
Πλάνοι Underground Micro Jig Fortune

Πλάνοι Underground Fortune Micro Jig

Underground
05.0178
Διαθέσιμος
5,50 €
Με ΦΠΑ

Εάν είστε φίλοι του Light Shore Jigging, ή του LRF και στοχεύετε σε Κοκκάλια, Σαφρίδια, ή Μελανούρια, οι πλάνοι Underground Fortune είναι για εσάς.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εάν είστε φίλοι του Light Shore Jigging, ή του LRF και στοχεύετε σε Κοκκάλια, Σαφρίδια, ή Μελανούρια, οι πλάνοι Underground Fortune είναι για εσάς. Στον κόσμο των πλάνων, το να μοιάζει ένας πλάνος αποτελεσματικός και να είναι πραγματικά αποτελεσματικός, είναι συνήθως δύο διαφορετικά πράγματα. Οι πλάνοι Fortune και μοιάζουν αποτελεσματικοί και είναι.

Η Underground πέτυχε έναν πολύ έξυπνο σχεδιασμό στον μικρό αυτό πλάνο, τόσο χρωματικά όσο και γεωμετρικά, πετυχαίνοντας το απόλυτο αποτέλεσμα.

Οι πλάνοι Micro Jig Fortune της Underground είναι μικροί σε μέγεθος, διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα και αληθοφανή χαρακτηριστικά. Είναι κατάλληλοι για την τεχνική του Light Shore Jigging και LRF. Το σχήμα τους έχει ακριβώς το προφίλ μικρόψαρου και χάρη στο αεροδυναμικό τους σχήμα, καταφέρνει να έχει εκπληκτική βολή, η οποία δεν επηρεάζεται από τον αέρα.

Μια άλλη βασική καινοτομία είναι ο οβάλ σχεδιασμός τους από τη μία και η πιο πεπλατυσμένη πλευρά από την άλλη. Λόγω της ιδιαιτερότητας αυτής, μόλις βρεθεί στο νερό, παρουσιάζει έντονη περιστροφική κίνηση, κατά την επαφή του με το νερό και για αυτό παίρνει και πολλά χτυπήματα εκεί.

Με κάθε χτύπημα του καλαμιού, δεν παρουσιάζει μεγάλη αντίσταση, και παράγει μια έντονη κίνηση darting, η οποία προκαλεί έντονα τους θηρευτές.

Όσον αφορά τους χρωματισμούς τους, η Underground επέλεξε ολογραφικά νερά σαν κύριο θέμα και από εκεί και πέρα χρωμάτισε την ράχη με διάφορα άλλα χρώματα. Πρόσθεσε επίσης ευδιάκριτα λέπια και τρισδιάστατα μάτια από την μια πλευρά (πιστή απομίμηση γόνου), ενώ την άλλη πλευρά την έκανε αντανακλαστική για μέγιστα αποτελέσματα. Οι συγκεκριμένοι πλάνοι είναι πολύ αποτελεσματικοί και κατά την ανάκτηση, στην οποία αποδίδουν και την περιστροφική κίνηση Rolling.

Τα χρώματα των Underground Fortune είναι εντυπωσιακά, ρεαλιστικά και ανθεκτικά, βαμμένα στο χέρι, με αληθινά μάτια και φινίρισμα με ιριδισμούς. Είναι εξοπλισμένοι με ανοιγόμενο κρίκο και σαλλαγκιά, ενώ διαθέτουν και παραμάνα μπροστά.

Αρκετοί χρήστες των συγκεκριμένων πλάνων προτιμούν στις αγορές τους μοντέλα τα οποία διαθέτουν σαλαγκιά και assist hook, και ανάλογα με την τεχνική στην οποία θα τους χρησιμοποιήσουν (LRF, Shore Jigging), κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο σαλαγκιά, έχουν συχνά και επιπόλαια καρφώματα, αλλά και συχνά σκαλώματα στο βυθό. Η σαλαγκιά από μόνη της πιάνει ψάρια με μεγάλο στόμα, αλλά χάνει και πολλά ψάρια.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο Assist Hooks γλυτώνουν αισθητά τα σκαλώματα στο βυθό και φυσικά τα χαμηλού βάρους και μικρά σε μέγεθος assist hooks, θα οδηγηθούν μέσα στο στόμα του ψαριού κατά το στάδιο της αναρρόφησης με αποτέλεσμα ένα σίγουρο κάρφωμα. Προτιμήστε τα μονά, ή διπλά σε ψάρεμα κοντά στο βυθό, σε περιοχές με δύσκολη διαμόρφωση.

Τα διπλά Micro Assist hooks δεν χαρίζονται σε κανένα θήραμα και ειδικότερα στα μαύρα, τους Σαργούς και τα Συναγριδόπουλα. Με την χρήση μόνο micro assist hooks, πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερη κίνηση του πλάνου, ιδιαίτερα φυσική κατά τη βύθιση, χωρίς περιττά μεταλλικά κροταλίσματα. Για όσους ασχολούνται με το Shore Jigging, ήδη θα έχουν δει σημαντικά κοινά στο σημείο αυτό.

Το αρμάτωμα με Σαλαγκιά και με Assist Hooks, εξασφαλίζει σίγουρα καρφώματα, καθώς η συνεργασία σαλλαγκιάς και Assist Hook δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο θήραμα να "ξεψαρίσει", αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον πλάνο, αν αυτός μπλέξει στο βυθό. Αποτελούν ιδανικό συνδυασμό αν ψαρεύουμε σε μικρό βάθος Κοκάλια, Ζαργάνες, Μελανούρια και δεν πλησιάζουμε στον πάτο.

Τα τεχνητά με την ένδειξη Luminous διαθέτουν Φώσφορο που καλύπτει το μισό τους σώμα.

Βάρος Μήκος Σαλλαγκιά

Χρώματα

5,5 γρ 3,3 εκ #8 Πράσινο, Ροζ, Μπλε, Λεμονί, Μαύρο Ροζ, Μαύρο Χρυσό, Rainbow, Luminous Ροζ, Luminous Ασημί, Luminous Μαύρο
7,5 γρ 3,8 εκ #6 Πράσινο, Ροζ, Μπλε, Λεμονί, Μαύρο Χρυσό, Μαύρο Ροζ, Rainbow
12 γρ 4,2 εκ #6 Πράσινο, Ροζ, Μπλε, Λεμονί, Μαύρο Χρυσό, Μαύρο Ροζ, Rainbow

Underground Fortune Micro Jigs Underground Fortune Micro Jigs Underground Fortune Micro Jigs Underground Fortune Micro Jigs Underground Fortune Micro JigsUnderground Fortune Micro Jigs Underground Fortune Micro JigsUnderground Fortune Micro JigsUnderground Fortune Micro JigsUnderground Fortune Micro Jigs

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας