Τεχνητό Duo Tetra Works Tetrajig

Πλάνος DUO Tetra Works Tetra Jigs

DUO
04.0272
Διαθέσιμο
8,00 €
Με ΦΠΑ

Με τα νέα DUO Tetra Works Tetra Jigs ξεκινάει μια νέα εποχή για την τεχνική LRF, από την οποία δε θα μπορούσε να απέχει η Ιαπωνική εταιρία DUO από τις ολοένα πιο δημοφιλείς τεχνικές με πλάνους από την ακτή και δημιούργησε μια σειρά από πρωτοποριακά τεχνητά για αυτό τον σκοπό.

Βάρος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Με τα νέα DUO Tetra Works Tetra Jigs ξεκινάει μια νέα εποχή για την τεχνική LRF, από την οποία δε θα μπορούσε να απέχει η Ιαπωνική εταιρία DUO από τις ολοένα πιο δημοφιλείς τεχνικές με πλάνους από την ακτή και δημιούργησε μια σειρά από πρωτοποριακά τεχνητά για αυτό τον σκοπό.

Οι μικρο-πλάνοι Tetra jigs δημιουργήθηκαν για να στοχεύσετε στα θηράματα τα οποία δε δείχνουν ενδιαφέρον ή δείχνουν να φοβούνται τα κλασσικά τεχνητά. Επίσης σας επιτρέπουν να φτάσετε σε μεγαλύτερα βάθη, ή πιο μακρινές αποστάσεις από τα αντίστοιχου μεγέθους πλαστικά τεχνητά και σας επιτρέπουν να ερευνήσετε πιο αποτελεσματικά την περιοχή στην οποία ψαρεύετε.

Τα πλανάκια DUO Tetra Works διαθέτουν το κέντρο βάρους τους ακριβώς στη μέση και κατά τη χρήση τους θα διαπιστώσετε τον εύκολο έλεγχο και τις ελάχιστες εμπλοκές που επιτρέπει στο νήμα σας.

Τα χρώματα είναι εντυπωσιακά και για πρώτη φορά η DUO έδωσε τόσο μεγάλη έμφαση σε μοντέλα τύπου Ζέβρα με φώσφορο.

Οι Anglers θα μπορέσουν να πετύχουν με το Tetra Jig μεγάλες βολές και με το βάρος του, να φτάνουν στη ζώνη επίθεσης γρήγορα. Η κίνησή του είναι κοφτή και απότομη, όσο πραγματοποιείτε απότομα και μικρά χτυπήματα με το καλάμι σας. Αν είστε φίλοι του Σαργού, της Τσιπούρας, του Μελανουριού και γενικά των θηρασμάτων που κινούνται κοντά στο βυθό, δοκιμάστε να κάνετε 2-3 χτυπήματα με το καλάμι σας και μετά παύση ώστε να το αφήσετε να βυθιστεί ελεύθερο. Κατά τη βύθιση κινείται σε οριζόντια θέση, σαν ένα φύλλο που πέφτει.

Είναι ο συνδυασμός γρήγορης βύθισης και παύσης που θα τραβήξει την προσοχή ακόμα και των πιο ανενεργών θηραμάτων, σε μέγιστο βαθμό. Η DUO ξεκίνησε μια νέα εποχή στην κατασκευή μικρών πλάνων για τους φίλους του Micro Jigging και LRF.

Αρκετοί χρήστες των συγκεκριμένων πλάνων προτιμούν στις αγορές τους μοντέλα τα οποία διαθέτουν σαλαγκιά και assist hook, και ανάλογα με την τεχνική στην οποία θα τους χρησιμοποιήσουν (LRF, Shore Jigging), κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο σαλαγκιά, έχουν συχνά και επιπόλαια καρφώματα, αλλά και συχνά σκαλώματα στο βυθό. Η σαλαγκιά από μόνη της πιάνει ψάρια με μεγάλο στόμα, αλλά χάνει και πολλά ψάρια.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο Assist Hooks γλυτώνουν αισθητά τα σκαλώματα στο βυθό και φυσικά τα χαμηλού βάρους και μικρά σε μέγεθος assist hooks, θα οδηγηθούν μέσα στο στόμα του ψαριού κατά το στάδιο της αναρρόφησης με αποτέλεσμα ένα σίγουρο κάρφωμα. Προτιμήστε τα μονά, ή διπλά σε ψάρεμα κοντά στο βυθό, σε περιοχές με δύσκολη διαμόρφωση.

Τα διπλά Micro Assist hooks δεν χαρίζονται σε κανένα θήραμα και ειδικότερα στα μαύρα, τους Σαργούς και τα Συναγριδόπουλα. Με την χρήση μόνο micro assist hooks, πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερη κίνηση του πλάνου, ιδιαίτερα φυσική κατά τη βύθιση, χωρίς περιττά μεταλλικά κροταλίσματα. Για όσους ασχολούνται με το Shore Jigging, ήδη θα έχουν δει σημαντικά κοινά στο σημείο αυτό.

Το αρμάτωμα με Σαλαγκιά και με Assist Hooks, εξασφαλίζει σίγουρα καρφώματα, καθώς η συνεργασία σαλλαγκιάς και Assist Hook δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο θήραμα να "ξεψαρίσει", αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον πλάνο, αν αυτός μπλέξει στο βυθό. Αποτελούν ιδανικό συνδυασμό αν ψαρεύουμε σε μικρό βάθος Κοκάλια, Ζαργάνες, Μελανούρια και δεν πλησιάζουμε στον πάτο.

Βάρος Μήκος Assist Hook με Τρέσα Σαλλαγκιά
3 γρ 32 χιλ #7 #14
5 γρ 37 χιλ #7 #14
7 γρ 41 χιλ #11 #14
10 γρ 46 χιλ #11 #14
12 γρ 49 χιλ #11 #10

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας