Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker
Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker
Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker
  • Προσφορά!
  • -15%
Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker
Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker
Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker

Πλάνοι Storm Gomoku Slow Rocker

Storm
05.0184
Διαθέσιμος
7,99 € 9,40 € -15%
Με ΦΠΑ

Πλάνος με καινοτόμα χαρακτηριστικά από την Storm, ο Gomoku Slow Rocker παράγει έντονη κίνηση πεταρίσματος κατά τη βύθισή του, η οποία είναι εντυπωσιακή και εύκολα ορατή σε δύσκολες και βραχώδεις περιοχές.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πλάνος με καινοτόμα χαρακτηριστικά από την Storm, ο Gomoku Slow Rocker παράγει έντονη κίνηση πεταρίσματος κατά τη βύθισή του, η οποία είναι εντυπωσιακή και εύκολα ορατή σε δύσκολες και βραχώδεις περιοχές.

Οι Storm Slow Rocker ανήκουν στην κατηγορία των slow-pitch πλάνων και αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή όταν ψαρεύετε σε ρηχά νερά, με ρεύματα, ή σε περιοχές με κοψίματα και έντονη παρουσία βλάστησης ή βράχων.

Ο ασύμμετρος σχεδιασμός τους ενισχύει την οριζόντια πτώση τους στο νερό, κατά την οποία πραγματοποιούν κίνηση από τη μια πλευρά στην άλλη, με πλεύση η οποία μιμείται την κίνηση ενός φύλλου που πέφτει. Τα χρώματά τους είναι ολογραφικά, διπλής όψεως, με στοιχεία φωσφόρου και με μεταλλικό φινίρισμα.

Διατίθενται αρματωμένοι με αγκίστρι assist VMC 7177 PTFE, με νήμα με πυρήνα Dacron και τρέσα. Οι Slow Rocker είναι Ιδανικοί για ψάρεμα με ελαφριά τινάγματα, για επιθετικά θηράματα. Διαθέτουν 8 διαφορετικά χρώματα και μεγέθη κατάλληλα για ψάρεμα από την ακτή, ή από βάρκα.

Γενικά για τα Μονά Assist

Όταν χρησιμοποιήσουμε τέτοιου είδους τεχνητά, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα μπούμε στο δίλημμα: με αγκίστρια assist, ή σαλαγκιές; Πολλές μάρκες εξοπλίζουν τα τεχνητά μεγάλου μήκους με Single (Μονά) Assist Hooks, αντί για σαλλαγκές. Το αν τελικά προσφέρουν κάτι παραπάνω στο ψάρεμά μας από τη σαλλαγκιά, ή αν αξίζει να κάνουμε την αντικατάσταση από μόνοι μας (και αντίστροφα, δηλαδή να βάλουμε αγκίστρια σε τεχνητό που παράγεται με σαλλαγκιές) είναι θέμα το οποίο απαιτεί ανάλυση και δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα απλό ναι ή όχι. 

Τα θετικά αποτελέσματα με την χρήση αγκιστριών, φαίνονται αμέσως τις περισσότερες φορές, εφόσον το τεχνητό μας αποκτάει μια πιο παιχνιδιάρα κίνηση και μικρότερη αντίσταση κατά την ανάκτηση, χάρη στην μικρότερη επιφάνεια που καταλαμβάνουν. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι τα μονά αγκίστρια ταιριάζουν περισσότερο σε μεγάλα τεχνητά, κάνοντας το ψάρεμά τους πιο εύκολο και ξεκούραστο, αλλά θα επιφέρουν και αρκετά «βουβά» χτυπήματα, δεδομένου ότι ψαρεύουμε με έξι ακίδες λιγότερες. Όμως αν το αγκίστρι καρφώσει το θήραμα, καρφώνει για τα καλά και σιγουρεύει το ψάρι. 

Πέρα τούτου θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολλά μοντέλα τεχνητών, έχουν σχεδιαστεί με λεπτομέρεια ώστε να κολυμπάνε σωστά μόνο με τις σαλλαγκιές που παρέχονται από την κατασκευάστρια εταιρία και το να βρούμε ποιος τύπος, μέγεθος και βάρος αγκιστριού συνεργάζεται άψογα με το τεχνητό μας, μπορεί να απαιτήσει πειραματισμό, χρόνο, χρήμα και φυσικά ώρες χαμένου ψαρέματος. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Το κέντρο βάρους τους βρίσκεται στη μέση του σώματος
  • Ιδανικοί για τεχνικές slow-pitch, σε περιοχές με έντονο βυθό
  • Πλευρικές κινήσεις κατά τη βύθιση, οι οποίες προκαλούν επιθέσεις
  • Σώμα με έντονα χρώματα και εντυπωσιακό φινίρισμα και από τις δύο πλευρές
  • Αρματωμένοι με Assist VMC 7177 PTFE, με νήμα Dacron και με τρέσα
  • Σώμα ασύμμετρου σχήματος το οποίο διευκολύνει την οριζόντια βύθιση
  • Ένα τεμάχιο ανά συσκευασία
Βάρος Μήκος Κωδικός Προϊόντος Μοντέλο
40 γρ 5,8 εκ 26.27.82.04 GSR40
70 γρ 6,9 εκ 26.27.82.07 GSR70
90 γρ 7,7 εκ 26.27.82.09 GSR90
120 γρ 8,3 εκ 26.27.82.12 GSR120

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
15 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας