Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer
Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer

Πλάνοι Daiwa Prorex Mini Jig Lazer

Daiwa
05.0185
Διαθέσιμο
7,20 €
Με ΦΠΑ

Πολυχρηστικός και πολυεπίπεδος, μικρού μεγέθους πλάνος, για light game με ειδική επεξεργασία laser στους χρωματισμούς.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Πολυχρηστικός και πολυεπίπεδος, μικρού μεγέθους πλάνος, για light game με ειδική επεξεργασία laser στους χρωματισμούς. Το γνωστό Micro Jig της Daiwa βελτιώθηκε και πλέον ανήκει στη σειρά Prorex.

Η Daiwa κατασκεύασε τους Prorex Mini Jigs σε μοναδικό - και λίγο περίεργο μακρύ σχήμα - καθώς είναι κατάλληλο για το ψάρεμα Πέρκας και Πέστροφας. Το μέγεθος και βάρος του όμως τον καθιστούν κατάλληλο για Light Rock Fishing και Ελαφρύ Shore Jigging.

Είναι λεπτός πλάνος και διαθέτει πολύ καλή βολή, ενώ η βύθισή του είναι πολύ ζωηρή και προσελκύει την προσοχή κάθε αρπακτικού στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα το Prorex Mini Jig μιμείται ακριβώς τον γόνο που παρατηρούμε στην επιφάνεια, στο μικρότερο φυσικό του μέγεθος, και ο οποίος είναι συνέχεια αναστατωμένος. Αυτός ο γόνος συχνά είναι ο πολύ μικρός γαύρος, τον οποίο αναζητούν όλα τα μικρά αρπακτικά.

Σε τέτοιες επιθέσεις θηρευτών προς την επιφάνεια, άτομα του είδους τραυματίζονται και βυθίζονται τρεμάμενα, εικόνα πολύ φυσική στα μάτια των ψαριών, η οποία προκαλεί την άμεση αντίδρασή τους, συνεπώς και επίθεση προς τον πλάνο.

Η Daiwa προκειμένου να πετύχει αυτή την κίνηση πειραματίστηκε πολύ με την σχέση μολύβδου – αντιμονίου στο μεταλλικό κράμα, καθώς και με τις έδρες που συνθέτουν το σώμα του Prorex. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αυτό που ενθουσιάζει είναι ότι πλάνοι με τόσο slim σχεδιασμό, δεν έχουν κανονικά παιχνιδιάρικη βύθιση. Παρά το μοναδικά λεπτό του σχήμα - που από μόνο του αποτελεί λόγο για επίθεση - ο Daiwa Prorex καταφέρνει να βυθίζεται με πολύ φυσικό τρόπο και να ολοκληρώνει με επιτυχία κάθε πτυχή της κατασκευής του.

Οι πλάνοι Prorex Mini Jig Laser ανήκει στην κατηγορία των Micro Jig και παράγονται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις. Κάθε πλάνος διαθέτει 6 διαφορετικές έδρες οι οποίες τον κάνουν πολύ ελκυστικό με τις ασύμμετρες αντανακλάσεις που παράγουν.

Οι Prorex Mini μπορούν να ψαρευτούν με ποικίλους τρόπους. Αφήστε τους να βυθιστούν μέχρι τον βυθό πραγματοποιώντας ελαφρά χτυπήματα με το καλάμι σας, ή πραγματοποιήστε βολή και δοκιμάστε οριζόντια ανάκτηση. 

Λόγω του σχήματός του και του τρόπου κατασκευής ο Prorex μπορεί να πραγματοποιήσει μακρινές βολές, ενώ κατά τη βύθιση βρίσκεται σε οριζόντια θέση, παράγοντας έντονες αναλαμπές και αντανακλάσεις με τα ολογραφικά του χρώματα.

Αυτό είναι και ένα από τα βασικά στοιχεία ομορφιάς και αποτελεσματικότητας του Daiwa Prorex. Κατά την ανάκτηση ο πλάνος προκαλεί δονήσεις και κινείται με τρόπο ώστε να εκθέτει κάθε μία από τις έξι έδρες του. Ακόμα και μια ακτίνα ήλιου αρκεί για να προβληθεί έντονα το σώμα του και η θέση του.

Αρκετοί χρήστες των συγκεκριμένων πλάνων προτιμούν στις αγορές τους μοντέλα τα οποία διαθέτουν σαλαγκιά και assist hook, και ανάλογα με την τεχνική στην οποία θα τους χρησιμοποιήσουν (LRF, Shore Jigging), κάνουν τις δικές τους παρεμβάσεις.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο σαλαγκιά, έχουν συχνά και επιπόλαια καρφώματα, αλλά και συχνά σκαλώματα στο βυθό. Η σαλαγκιά από μόνη της πιάνει ψάρια με μεγάλο στόμα, αλλά χάνει και πολλά ψάρια.

Οι πλάνοι που διαθέτουν μόνο Assist Hooks γλυτώνουν αισθητά τα σκαλώματα στο βυθό και φυσικά τα χαμηλού βάρους και μικρά σε μέγεθος assist hooks, θα οδηγηθούν μέσα στο στόμα του ψαριού κατά το στάδιο της αναρρόφησης με αποτέλεσμα ένα σίγουρο κάρφωμα. Προτιμήστε τα μονά, ή διπλά σε ψάρεμα κοντά στο βυθό, σε περιοχές με δύσκολη διαμόρφωση.

Τα διπλά Micro Assist hooks δεν χαρίζονται σε κανένα θήραμα και ειδικότερα στα μαύρα, τους Σαργούς και τα Συναγριδόπουλα. Με την χρήση μόνο micro assist hooks, πετυχαίνουμε ακόμα καλύτερη κίνηση του πλάνου, ιδιαίτερα φυσική κατά τη βύθιση, χωρίς περιττά μεταλλικά κροταλίσματα. Για όσους ασχολούνται με το Shore Jigging, ήδη θα έχουν δει σημαντικά κοινά στο σημείο αυτό.

Το αρμάτωμα με Σαλαγκιά και με Assist Hooks, εξασφαλίζει σίγουρα καρφώματα, καθώς η συνεργασία σαλλαγκιάς και Assist Hook δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στο θήραμα να "ξεψαρίσει", αλλά δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στον πλάνο, αν αυτός μπλέξει στο βυθό. Αποτελούν ιδανικό συνδυασμό αν ψαρεύουμε σε μικρό βάθος Κοκάλια, Ζαργάνες, Μελανούρια και δεν πλησιάζουμε στον πάτο.

Μήκος Βάρος Σαλλαγκιά Διαθέσιμα Χρώματα
3,5 εκ 5 γρ 12 1, 2, 3
4 εκ 7 γρ 12 1, 2, 3
4,5 εκ 10 γρ 10 1, 2, 3
5 εκ 15 γρ 10 1, 2, 3

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
00002.11 - 20 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας