Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430
Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye Marunomy FS430

Hayabusa
05.0276
Διαθέσιμο
12,50 €
Με ΦΠΑ

Οι Hayabusa Jack Eye FS430 jigs θα σας εντυπωσιάσουν με την ικανότητά τους για μακρινές βολές ακριβείας και την ευκολία της χρήσης τους. 

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι Hayabusa Jack Eye FS430 jigs θα σας εντυπωσιάσουν με την ικανότητά τους για μακρινές βολές ακριβείας και την ευκολία της χρήσης τους. Ο σχεδιασμός τους περιλαμβάνει μεγάλο πλάτος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικιλία κάθετων και παράκτιων τεχνικών. Η βασική τεχνική για την οποία τους κατασκεύασε η Hayabusa είναι η Light Shore Jigging, παρ᾽όλα αυτά διαθέτουν τεχνικά χαρακτηριστικά για Super Light Slow Jigging, παρέχοντας λύσεις σε φίλους κάθετων τεχνικών.

Το μεταλλικό τους σώμα είναι ασύμμετρο, μεσόβαρο και κάθε πλευρά διαφέρει από την άλλη. Η μία πλευρά των Marunomy είναι ελαφρώς στρογγυλή και παρομοιάζει την καρίνα ενός σκάφους, ενώ η άλλη μοιάζει να αποτελείται από δύο έδρες οι οποίες τέμνονται μεταξύ τους, όπως μια πυραμίδα στην κορυφή της. Η Hayabusa διακόσμισε τους πλάνους FS430 με φινίρισμα, χωρίς να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Πρόσθεσε ιριδίζουσες λεπτομέρειες σε κάποια χρώματα και σε άλλα όχι. Πρόσθεσε κάθετες γραμμές, ή ολογραφίες, μοτίβο Zebra σε κάποια χρώματα, αλλά όχι σε όλα. Συνεπώς με τους πλάνους Matunomy έχετε ποικιλία από σχέδια και χρωματισμούς.

Θα παρατηρήσετε επίσης την έντονη κίνηση που παράγουν κατά τη βύθισή τους, παρόμοια με την πτώση φύλλου από δέντρο, εκθέτοντας και μια διαφορετική πλευρά σε κάθε στάδιο της πτώσης.

Στο κεφάλι και την ουρά θα βρείτε assist hooks, ως τον βασικό τρόπο αρματώματος. Σε αυτή τη μορφή οι Hayabusa FS430 είναι έτοιμοι για ψάρεμα. Η Hayabusa αξιοποίησε τα εντυπωσιακά αγκίστρια Holo Flash Isaki μπροστά και τα Chinu hooks στην ουρά, όλα αρματωμένα σε Assist Line 1 εκ. Μετά τη βολή, πραγματοποιήστε ανάκτηση σε ήπιο ρυθμό και μετά αφήστε τον Marunomy να βυθιστεί σε οριζόντια στάση, παρόμοια με εκείνη ενός τραυματισμένου bait fish.

Κωδικός Βάρος Μήκος
FS-430 30 γρ 6,2 εκ
FS-430 40 γρ 6,5 εκ
FS-430 50 γρ 7,0 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
8 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας