Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig
Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig

Πλάνοι Molix Jugulo Casting Jig

Molix
05.0307
Διαθέσιμο
10,00 €
Με ΦΠΑ

O Jugulo Casting Jig, ένας από τους μακροβιότερους κι επιτυχημένους πλάνους της διεθνούς αγοράς.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

O Jugulo Casting Jig, ένας από τους μακροβιότερους κι επιτυχημένους πλάνους της διεθνούς αγοράς. Έχει κατασκευαστεί από την Molix με γνώμονα την χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και την καλή ποιότητα βαφής, για μεγάλη αντοχή στην χρήση και ιδιαίτερα στο αλμυρό νερό, σημείο όπου πολλοί πλάνοι της αγοράς υποφέρουν. Είναι δεδομένο ότι οι πλάνοι που χρησιμοποιούνται σε παράκτιες τεχνικές ταλαιπωρούνται από χτυπήματα. Για αυτό η Molix έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των χρωμάτων και το φινίρισμα των πλάνων.

Η κατανομή του βάρους στο αεροδυναμικό σώμα του Jugulo Casting Jig είναι τέτοια, ώστε να κατατάσσεται στους ελαφρώς εμπροσθόβαρους πλάνους, ο οποίος σε συνδυασμό με την λεπτότερη κοιλιά, σε σχέση με την ράχη, πραγματοποιεί βύθισμα με έντονο τρέμουλο, προσομοιάζοντας την πτώση ενός τραυματισμένου κοπαδόψαρου προς το βυθό. Παράλληλα εξαιτίας του συγκεκριμένου υδροδυναμικού σχήματος που διαθέτει, επιτυγχάνει μακρινές αποστάσεις βολών αλλά και ιδιαίτερα ελκυστικό κολύμπι, για κάθε είδους αρπακτικό.

Αν τον ψαρέψετε με συνεχή ανάκτηση, θα δείξουν ενδιαφέρον Παλαμίδες (Bonito), Κυνηγοί (Machi Machi), Λαβράκια (Seabass), Μαγιάτικα (Amberjack). Στα μικρά μεγέθη του Jugulo Casting, με τεχνική Light Rock Fishing και Ultra Light Jigging από βάρκα, θα απευθυνθείτε σε Σαργούς και Μελανούρια.

H Molix κατασκεύασε τον πλάνο Jugulo Casting ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί εύκολα, ακόμη κι από αρχάριους ψαράδες ώστε να φέρνει αποτελέσματα, χωρίς να απαιτείται τεχνική προσπάθεια.  Διατίθεται σε βάρη 5 και 10 γρ.

Ο πλάνος Molix Jugulo Casting είναι αρματωμένος με σαλαγκιά επικασσιτερωμένη, για αντοχή στην διάβρωση από το θαλασσινό νερό. Μπορείτε όμως να πειραματιστείτε και με Ultra Light Assist Hooks.

Κωδικός Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
JU5 46,7 χιλ 5 γρ SW01, SW25, SW26, SW27, 28, 93, 138
JU10 62 χιλ 10 γρ SW07, SW14, 28, 29, 138

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας