Πλάνοι LF Underground Drift

Πλάνοι Underground Drift

Underground
05.0318
Διαθέσιμο
7,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Drift της Underground διαθέτουν όλα όσα αναζητά ο φίλος της τεχνικής Shore Jigging: εξαιρετική βολή, μικρή αντίσταση κατά το χτύπημα του καλαμιού και έντονο παιχνίδισμα κατά το βύθισμα.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Drift της Underground διαθέτουν όλα όσα αναζητά ο φίλος της τεχνικής Shore Jigging: εξαιρετική βολή, μικρή αντίσταση κατά το χτύπημα του καλαμιού και έντονο παιχνίδισμα κατά το βύθισμα. Η χρήση τους είναι πολύ ξεκούραστη, λόγω της μικρής αντίστασης που φέρουν στο νερό, ενώ σας επιτρέπουν να ψαρέψετε ακόμα και σε βαθιά νερά χωρίς κόπο. Όταν ψαρέψετε ένα πλάνο Underground Drift, δε θα πιστέψετε πόσο ελάχιστη αντίσταση φέρει και πόσο ξεκούραστος είναι κατά το χτύπημα.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πλάνων Drift είναι ο μοναδικός σχεδιασμός τους, με τη μία πλευρά στρογγυλή και την άλλη επίπεδη, οι οποίες τους κάνουν να παιχνιδίζουν με μοναδικό τρόπο καθώς βυθίζονται, χάρη στις διαφορετικές αντιστάσεις που προβάλει το νερό σε κάθε μία πλευρά. Η επίπεδη πλευρά του τεχνητού, έχει ένα τρισδιάστατο ανακλαστικό χρώμα που στέλνει φωτεινά σήματα προς κάθε κατεύθυνση.

Χάρη στον μοναδικό, slim σχεδιασμό τους, προκαλούν κάθε αρπακτικό και δίνουν εύκολο στόχο σε μικρά και μεγάλα ψάρια. Διαθέτουν ενισχυμένο φινίρισμα για να αντέχουν τόσο σε πολλά ψαρέματα, όσο και στις επαφές τους με βράχια. Οι χρωματισμοί που διατίθενται είναι προσεκτικά μελετημένοι ώστε να ταιριάζουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με φως ηλίου ή με συννεφιά, ώστε πάντα να υπάρχει πλάνος που θα κάνει την διαφορά στο ψάρεμά σας.

Μία τεχνική ανάκτησης που προτείνουμε να δοκιμάσετε με τους πλάνους Underground Drift είναι το "Jerking”. Πραγματοποιούμε στον πλάνο απότομα τινάγματα και γρήγορη ανάκτηση προς την επιφάνεια και στη συνέχεια τον αφήνουμε ελεύθερο να κινηθεί προς τον βυθό. Οι συγκεκριμένοι πλάνοι της Underground είναι σχεδιασμένοι ώστε να βυθίζονται γρήγορα και με ακρίβεια στη ζώνη δράσης τους.

Τα αλιεύματα στα οποία απευθύνονται είναι πολλά και έχουν πολλές επιτυχίες σε Παλαμίδες, Μανάλια, Ντάσκες, Στήρες, Συναγρίδες και Κυνηγούς.

Δεν διαθέτουν Assist Hooks.

Με εξαίρεση τους χρωματισμούς Ροζ (1) και Μωβ (4) όλοι οι υπόλοιποι πλάνοι διαθέτουν μία πλευρά σε μοτίβο Ζέβρας, με έντονο Φώσφορο.

Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
8,5 εκ 30 γρ Πράσινο, Μπλε, Ροζ Μπλε, Luminous Ασημί
9 εκ 40 γρ Πράσινο, Μπλε, Ροζ Μπλε, Luminous Ασημί
10,5 εκ 60 γρ Ροζ, Πράσινο, Μπλε, Ροζ Μπλε, Luminous Ασημί, Κόκκινο Χρυσό
12 εκ 90 γρ Ροζ, Πράσινο, Μπλε, Μωβ, Ροζ Μπλε, Κόκκινο Χρυσό, Luminous Ασημί

Πλάνος Underground Drift

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
7 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας