Πλάνοι Hayabusa Jack Eye TG Swim

Πλάνοι Hayabusa Jack Eye TG Swim

Hayabusa
05.0321
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
20,00 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Hayabusa Jack Eye TG είναι ιδανικοί για τεχνικές ψαρέματος τόσο από την ακτή, όσο και από το σκάφος σε τεχνικές όπως το Super Light Jigging.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Βολφράμιο είναι η λέξη κλειδί εδώ. Τα συγκεκριμένα jigs της σειράς Jack Eye θεωρούνται τα κορυφαία της Ιαπωνικής εταιρείας.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που κάνει τους πλάνους Jack Eye TG Swim να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους είναι η απόλυτα σταθερή τους κίνηση, λόγω του Βολφραμίου. Το πολύ λεπτό προφίλ τους σε συνδυασμό με το πυκνό υλικό κατασκευής, επιτρέπουν στους Jack Eye TG να βυθίζονται γρήγορα στη ζώνη δράσης τους και να μην επηρεάζονται από έντονα ρεύματα. Η κολύμβησή τους είναι απόλυτα σταθερή. Καθώς κινούνται όμως, τα jigs Hayabusa TG παράγουν κίνηση Wobbling προκαλώντας αναλαμπές αριστερά και δεξιά. Αλλά επειδή η μία πλευρά του πλάνου είναι διαφορετική από την άλλη ως προς τη φωτεινότητα των χρωμάτων, προκαλούν την αντίδραση των θηρευτών λόγω της οπτικής αλλαγής, από τις χρωματικές διαφορές.

Οι πλάνοι Hayabusa Jack Eye TG είναι ιδανικοί για τεχνικές ψαρέματος τόσο από την ακτή, όσο και από το σκάφος σε τεχνικές όπως το Super Light Jigging.

Το σώμα του Hayabusa FS433 είναι συμμετρικό και προσελκύει τα ψάρια καθώς καταφέρνει να διατηρήσει τη σταθερή του στάση και κίνηση, ακόμη και ενάντια σε ρεύματα, ή σε πολύ βαθιά νερά, όπου υπάρχει μεγάλη πίεση.

Ο Hayabusa έδωσε άψογη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια σε αυτά τα jigs. Ακόμα και το μάτι είναι υψηλής αντοχής και ενσωματωμένο στο υλικό βολφραμίου.

Η ανθεκτικότητα αυτών των πλάνων είναι επίσης εξαιρετική και μπορούν να αντέξουν σε σκληρή χρήση, περισσότερο από άλλους, της ίδιας σειράς.

Δεν περιλαμβάνονται Assist Hooks στην συσκευασία.

Κωδικός Βάρος Μήκος Διαθέσιμα Χρώματα
FS433 30 γρ 5 εκ 1, 2, 4, 5
FS433 60 γρ 6,5 εκ 1, 4, 5

Βάρος Τεχνητού
00003.21 - 35 γρ
00005.51 - 75 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας