Ανταλλακτικές Κεφαλές Crazee Tai Rubber
Ανταλλακτικές Κεφαλές Crazee Tai Rubber
Ανταλλακτικές Κεφαλές Crazee Tai Rubber
Ανταλλακτικές Κεφαλές Crazee Tai Rubber

Ανταλλακτικές Κεφαλές Alpha Tackle Crazee Tai Rubber

Alpha Tackle
05.0329
Διαθέσιμη
6,70 €
Με ΦΠΑ

Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά ανταλλακτικές κεφαλές για τους πλάνους Crazee Tai Rubber, ώστε να φτιάξετε τη δική σας αρματωσιά. Η κάθε συσκευασία περιέχει μία κεφαλή, χωρίς Assist Hooks, ή τρέσα.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Crazee Tai Rubber αποτελούν την τελευταία προσθήκη στο οπλοστάσιο της Alpha Tackle. Όλοι γνωρίζουμε την αποδοτικότητα των Free Slide, αλλά και τις δυσκολίες που συχνά αντιμετωπίζουμε σε αυτή την τεχνική, καθώς συχνά τα ρέματα δεν επιτρέπουν το τεχνητό μας να πέσει στο σωστό σημείο – στόχο, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να στοχεύσουμε τα ψάρια που βλέπουμε στο βυθόμετρο.

Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά ανταλλακτικές κεφαλές για τους πλάνους Crazee Tai Rubber, ώστε να φτιάξετε τη δική σας αρματωσιά. Η κάθε συσκευασία περιέχει μία κεφαλή, χωρίς Assist Hooks, ή τρέσα.

Η Alpha Tackle δημιούργησε έναν πρωτοποριακό, εμπροσθοβαρή πλάνο Free Slide, τον οποίο ονομάζει Tai Rubber, με πολύ γρήγορη κάθοδο στο βυθό που υπερνικάει ακόμα και έντονα ρέματα. Το μοντέλο αυτό είναι η πρώτη επιλογή όταν έχει αέρα, ή ρέματα και θέλουμε να φτάσουμε γρήγορα στη ζώνη που βλέπουμε στο βυθόμετρο. Η κίνηση του κατά την χρήση, είναι αντίστοιχη με την αυτή των πλάνων της κατηγορίας Free Slide με την κεφαλή να μην είναι δεμένη πάνω στο νήμα, αλλά να κινείται ελεύθερη κατά το μήκος του (Free Slide). Το κεφάλι βυθίζεται πρώτο και ακολουθούν τα πλοκάμια και το δόλωμα, μια κίνηση η οποία θεωρείται απόλυτα φυσική. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια και το δόλωμα απομακρύνονται από τον πλάνο και βυθίζονται με πιο αργό ρυθμό. Στη συνέχεια και αφού ο πλάνος καθίσει στο βυθό, πραγματοποιούμε ανάκτηση της αρματωσιάς, η οποία αρχίζει να πλησιάζει προς τον πλάνο, προσδίδοντας έξτρα κίνηση και προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών.

Η Alpha Tackle τους έχει σχεδιάσει με στόχο να βυθίζονται γρήγορα, ώστε να βρεθούν άμεσα στη ζώνη δράσης. Ανήκουν στην κατηγορία των ελεύθερα «κυλιόμενων» κεφαλών Free Slide και έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα βύθισης και την απόλυτη στόχευση του σημείου που επιθυμούμε ανεξάρτητα από τον καιρό. Κατά το βύθισμα, δεν περιστρέφεται καθόλου, με αποτέλεσμα να μην στρίβει το νήμα. Αφού φτάσουν στη ζώνη – στόχο, παρουσιάζουν μοναδική συμπεριφορά σε ρέματα και στέκονται σταθερά σε ίσια στάση. Το πολυεδρικό σχήμα του πλάνου τον βοηθά να διατηρεί την στάση του τόσο κατά τη βύθιση όσο και κατά το ψάρεμα. Οι δύο επίπεδες έδρες που διαθέτει, προκαλούν μια ελάχιστη αντίσταση κατά την ανάκτηση, η οποία σας επιτρέπει να είστε πάντα σε επαφή με τον πλάνο σας και να αισθάνεστε κάθε μεταβολή.

Η Alpha Tackle εξόπλισε τα μάτια των πλάνων Crazee Tai Rubber να έχουν έντονα, φωτεινά χρώματα.

Διαθέτουν πλαστικό σωληνάκι, από το οποίο περνά το νήμα και το οποίο το προστατεύει από αμυχές που μπορεί να το φθείρουν.

Δοκιμάστε να φτιάξετε τις δικές σας αρματωσιές Tai Rubber, με τρέσες, σιλικονούχα, βιοδιασπώμενα, ή νωπά δολώματα, όπως πλοκάμια καλαμαριού, ή χταποδιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Πολυεδρική κεφαλή, η οποία βυθίζεται σταθερά και ομαλά
  • Διαθέσιμα Μεγέθη: 60 γρ, 80 γρ, 100 γρ, 120 γρ, 150 γρ
  • Διαθέσιμα Χρώματα: Κόκκινο, Πορτοκαλί, Πράσινο - Χρυσό, Ροζ - Χρυσό

Βάρος Τεχνητού
00005.51 - 75 γρ
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας