Πλάνοι Deep Liner Spindle

Πλάνοι Deep Liner Spindle

DeepLiner
05.0378
Διαθέσιμο
35,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Deep Liner Spindle έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή και να αφυπνίζουν τα αρπακτικά ένστικτα, ακόμη και των πιο νωχελικών θηρευτών.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μερικές φορές, βλέπετε στο βυθόμετρό σας αλιεύματα να είναι μεν δραστήρια, να πλησιάζουν το τεχνητό σας, αλλά να μην ανταποκρίνονται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μερικές φορές είναι αποτελεσματικό να αφήνετε τον πλάνο σας στο ίδιο ύψος της υδάτινης στήλης, παρατείνοντας το χρόνο παραμονής του και την ευκαιρία για μια επίθεση από τους τριγύρω θηρευτές, δίνοντας με το καλάμι σας ήπια jerks.

Οι πλάνοι Deepliner Spindle έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή και να αφυπνίζουν τα αρπακτικά ένστικτα, ακόμη και των πιο νωχελικών θηρευτών. Αποφεύγουν τα έντονα τινάγματα και τις περιττές κινήσεις, ή τις υπερβολικές περιστροφές σε απότομα jerks. Κατά τη βύθισή τους έχουν την ικανότητα να διατηρούν μια σπειροειδή κίνηση με ζιγκ-ζαγκ, ακόμη και σε συνθήκες ισχυρών ρευμάτων.

Οι επιδόσεις του πλάνου jigging Spindle, έχουν αποδειχθεί να είναι καλύτερες σε αλιεύματα που είναι πολύ επιλεκτικά στη διατροφή τους.

Οι πλάνοι jiggingτης Deepliner, Spindle, έχουν μια στρογγυλή πλευρά και μια επίπεδη πλευρά. Τα χρώματά τους είναι πολύ έντονα με ολογραφικό φινίρισμα.

Δεν περιλαμβάνονται Assist Hooks.

Μήκος Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
10 εκ 150 γρ 39, 703, 724, 509, 508
10,5 εκ 180 γρ 39, 501, 508, 509, 724
Μήκος Τεχνητού
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00008.150 - 200 γρ
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας