Πλάνοι Megabass Metal X Cut Upper Slow

Πλάνοι Megabass Metal X Cut Upper Slow

Megabass
05.0020
Διαθέσιμος
22,00 €
Με ΦΠΑ

Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο μοντέλο Slow Jigging της Ιαπωνικής Megabass.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Megabass Metal X Cut Upper είναι τεχνητά δολώματα για τα οποία η Ιαπωνική εταιρία παινεύεται. Πολυαναμενόμενοι πλάνοι για την τεχνική Slow Jigging η οποία προσελκύει όλο και περισσότερους φίλους.

Η σχεδιαστική ομάδα της Megabass για ψάρεμα σε θαλασσινό νερό, κατασκεύασε ένα ασύμμετρο σώμα, με χαμηλό κέντρο βάρους και με πολύ αργή, φυσική βύθιση.

Λόγω του ασύμμετρου σχήματος του σώματος και του κέντρου βάρους του, ο πλάνος Megabass Cut Upper στρέφει την πιο βαριά και οπτικά ομορφότερη πλευρά του προς τον βυθό καθώς βυθίζεται. Ταυτόχρονα, μετά από κάθε χτύπημα (jerk), κινείται με αργό ρυθμό προς την αντίθετη κατεύθυνση, αναβάλοντας για λίγο τη άμεση βύθιση.

Οι πλάνοι Cut Upper γυρνάνε πάντα με τη βαρύτερη πλευρά προς το βυθό, μειώνοντας την ταχύτητα βύθισης, μετά από κάθε "γλίστρημα" του στο νερό. Αυτό βοηθάει τον χειριστή του να «φρενάρει» το τεχνητό δόλωμα και να παρουσιάζει μια κίνηση αργής πτώσης που προκαλεί πολύ περισσότερες επιθέσεις.

Με αυτό τον τρόπο, οι Megabass Cut Upper αποκαλύπτουν την πιο όμορφη και γεμάτη χρώματα πλευρά τους, προς τον βυθό. Ζωντανοί, φυσικοί συνδυασμοί χρωμάτων με άριστο φινίρισμα,  έχουν επιλεγεί να πλασιώσουν ένα μεγάλο μάτι, και να προσελκύσουν κοντινά θηράματα.

Ασύμμετρη Ισορροπία Σώματος

Το  MegaBass Cut Upper έχει διαφορετικό σχήμα στην αριστερή και δεξιά πλευρά. Το κέντρο βάρους είναι πιο κοντά στο κεφάλι, ώστε μετά από κάθε τίναγμα του καλαμιού, η βύθιση να πραγματοποιείται κατά την εγκάρσια κατεύθυνση, ομαλά.

Μακρύ Σχήμα Σώματος

Ο πλάνος δέχεται την αντίσταση του νερού στο κάτω μέρος του σώματός του. Αυτό θα παρατείνει την αργή κίνηση βύθισης και θα προσελκύσει περισσότερες επιθέσεις.

Ασύμμετροι Χρωματικοί Συνδυασμοί

Εφαρμόζοντας διαφορετικά χρώματα και σχήματα σε κάθε πλευρά, η MegaBass έχει καταφέρει να κάνει την δράση του πλάνου κατά τη βύθιση περισσότερο εμφανή στο θήραμα, αυξάνοντας το οπτικό αποτέλεσμα της κίνησής του, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό εφέ.

megabass voltmegabass voltmegabass voltmegabass voltmegabass voltmegabass voltmegabass volt

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας