Πλάνοι Solpara JigPara Semilong

Πλάνοι Major Craft JigPara Semilong

Major Craft
05.0076
Διαθέσιμο
9,95 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι για Jigging και Shore Jigging από την Major Craft σε προσιτή τιμή.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Solpara JigPara της Major Craft ανταποκρίνονται σε όλα τα στάνταρντ ποιότητας της Ιαπωνικής εταιρίας. Καθώς ανήκουν στη σειρά Solpara η τιμή τους είναι προσιτή.

Οι πλάνοι JigPara Semilong προσελκύουν μεγάλα θηράματα καθώς διαθέτουν μοναδική κίνηση. Μπορείτε να τα αφήσετε να καταδυθούν με φυσική κίνηση, ή να τα ψαρέψετε με την τεχνική jerking.

Θα νιώσετε, ή για να είμαστε ακριβείς ΔΕΝ θα νιώθετε τον πλάνο στην άκρη του νήματός σας, με κάθε χτύπημα του καλαμιού, καθώς διαθέτουν πολύ ιδιαίτερη κίνηση και γλυστρούν μέσα στο νερό. Προκαλούν την προσοχή θηρευτών, λόγω της πιο μακριάς σιλουέτας τους, η οποία διαφέρει από τα standard μοντέλα. Αποδίδουν τόσο με μονά χτυπήματα του καλαμιού, όσο και με διαδοχικά.

Διατίθενται σε 60 γρ / 50 γρ / 40 γρ

Χρώματα: #1 Iwashi / #2 Pink / #3 Red Gold / #4 Blue Pink / #5 Katakuchi / #6 Blue Silver / #7 Zebra Glow / #8 Silver / #9 Yellow Chart / #10 Green Back / #11 Green Gold / #20 Sakura Silver / #27 Blue Iwashi / #28 Candy Iwashi / #29 Pink Iwashi / #30 Zebra Iwashi

Γενικά για Πλάνους με δύο, μικρά Assist Hooks

Στους συγκεκριμένους πλάνους, τα Assist Hooks κρέμονται σε ίση απόσταση από τον συμπαγή κρίκο Solid Ring. Το μέγεθός τους και ιδιαίτερα το άνοιγμά τους, είναι σχετικά μικρό, τόσο που δεν επιτρέπει τον πλάνο να σφηνωθεί μέσα στην καμπύλη του κορμού τους. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέχει κανείς.

Κατά την κίνηση του πλάνου και καθώς κάνουμε χτυπήματα με το καλάμι μας, τα δύο αγκίστρια περιφέρονται γύρω του, καλύπτοντας μεγάλο εύρος χώρου. Σπάνια και τα δύο assist hooks θα κοιτάνε προς την ίδια κατεύθυνση κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων μας, με τις πιθανότητες κάποιο από αυτά να «κοιτά» προς την σωστή κατεύθυνση την ώρα της επίθεσης, να είναι υπέρ μας.

Λόγω του μικρού τους μεγέθους και πάχους, το «κάρφωμα» μπορεί να είναι επιπόλαιο και το χείλος του ψαριού να σκιστεί. Αν όμως καταφέρει να κρατήσει για λίγο, τότε είναι πολύ πιθανό, καθώς το ψάρι μας γυρνάει την πλάτη, να δευτερωθεί το κάρφωμα και από το δεύτερο assist hook και να σιγουρέψουμε το θήραμα. Αν καρφωθούν και δύο Assist Hooks σε ένα ψάρι, τότε έχουμε το ιδανικό σενάριο, καθώς μπορούν να αλλάξουν την πλεύση του θηράματος με αποτέλεσμα να το κουράσουμε αποτελεσματικότερα και θα το φέρουμε κοντά μας με ασφάλεια. Δυστυχώς ποτέ δε γνωρίζουμε πώς έχει καρφωθεί ένα ψάρι, μέχρι την στιγμή που θα το δούμε. Αυτό σημαίνει ότι δε θα πρέπει να το ζορίσουμε παραπάνω απ’ όσο πρέπει με τα φρένα του μηχανισμού μας.

Γενικά, οι πλάνοι με δύο Assist Hooks είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σε ψάρια μικρού και μεσαίου μεγέθους, ενώ υστερούν σε μεγαλύτερα αλιεύματα. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε οι συγκεκριμένοι πλάνοι να παραμένουν μακριά από το βυθό, αφού είναι μαέστροι στο να βρίσκουν ένα μόνιμο αγκυροβόλιο στον πυθμένα. Είναι ιδανικοί, αν όχι απαραίτητοι, για παλαμίδες, οκκάλια, γοφάρια και μικρά τονοειδή, λιγότερο αποτελεσματικοί σε συναγρίδες, αλλά ακατάλληλοι για μεγάλα μανάλια, μαγιάτικα, μεγάλες συναγρίδες και μαύρα ψάρια.

Και κάτι τελευταίο για τα Assist Hooks τέτοιων πλάνων. Λόγω του μικρού τους μεγέθους,είναι σχετικά σύντομη και η διάρκεια ζωής τους λόγω της διάβρωσης από το θαλάσσιο περιβάλλον. Μην ξεχνάτε λοιπόν να αντικαθιστάτε τα αγκίστρια σχετικά γρήγορα.

Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
12 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας