Πλάνοι Williamson Slick Jig

Πλάνοι Williamson Slick Jig

Williamson
05.0077
Διαθέσιμο
7,20 €
Με ΦΠΑ

Πλάνοι με συμμετρικό σχήμα, το οποίο προκαλεί ανεξέλεγκτες, ακανόνιστες κινήσεις.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Slick Jig της Williamson διαθέτουν ένα χαρακτηριστικό, λεπτό, συμμετρικό σχήμα το οποίο προκαλεί μια ασύμμετρη, ακανόνιστη κίνηση κατά τη γρήγορη ανάκτηση.

Το προφίλ τους είναι λεπτό και μπορούν να αξιοποιηθούν για Shore Jigging και Light Jigging από βάρκα. Η όψη του Williamson Slick Jig προσομοιάζει πιστά την όψη και συμπεριφορά ενός μικρού γόνου ξεκομμένου από το βασικό κοπάδι. Έχει ελάχιστη αντίσταση κατά το χτύπημα και κατά τη βύθιση πραγματοποιεί μοναδικούς ελιγμούς και περιστροφές.

Είναι ένα πολύ εύκολο πλανάκι στη χρήση του, το οποίο είναι καλό να έχετε πάντα στην κασετίνα σας καθώς θα δώσει λύσεις σε ψαρέματα που απαιτούν έναν αποδοτικό και οικονομικό πλάνο, τόσο από την ακτή, όσο και από το σκάφος.

Διαθέτει ανθεκτικό φινίρισμα και πολύ καλή βολή. Το αεροδυναμικό σχήμα των Williamson Slick Jig σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μακρινές βολές, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • WSGS
  • Μήκος: 8,9 εκ / 10 εκ / 10,5 εκ
  • Βάρος: 40 γρ / 60 γρ / 80 γρ
  • Χρώματα: Black Purple, Hot Pink, Blue Sardine, Pearl

Williamson Slick Jigs

Μήκος Τεχνητού
00002.7 εκ – 9,9 εκ
10 εκ – 12,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00004.36 - 50 γρ
00005.51 - 75 γρ
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας