Πλάνοι Inchiku Daiwa Pirates

Πλάνοι Inchiku Daiwa Pirates

Daiwa
05.0001
Διαθέσιμο
27,90 €
Με ΦΠΑ

Οι νέοι πλάνοι Daiwa Pirate αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για την τεχνική του Inchiku.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι νέοι πλάνοι Daiwa Pirate αποτελούν μια πολύ καλή και αποτελεσματική επιλογή για την τεχνική του Inchiku καθώς απευθύνονται σε όλα τα θηράματα. Οι Pirates έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον τίτλο ενός εκ των πλέον αποδοτικών πλάνων inchiku.

Οι πλάνοι Pirates διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό στο βάρος της κεφαλής καθώς διαθέτουν δύο σημεία αγκίστρωσης. Αρματώνουμε τον πλάνο στο μπροστινό μέρος για γρήγορο κάθετο jigging και γρήγορη ανάκτηση, ενώ το αρμάτωμα από τη μέση διαφοροποιεί την κίνηση του πλάνου προσδίδοντάς του κίνηση με ταλάντευση κατά την αργή ανάκτηση. Δοκιμάστε τις δικές σας εφαρμογές και χρήσεις του πλάνου αυτού σε διαφορετικούς βυθούς.

Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει κατά τη βύθιση να πραγματοποιεί ελικοειδείς και περιστροφικές κινήσεις, ενώ κατά το χτύπημα να εκσφενδονίζεται γρήγορα χωρίς να επιβαρύνει το καλάμι μας με περιττές αντιστάσεις. Όσον αφορά τον γενικό τρόπο χρήσης, το τεχνητό αυτό μπορεί να ανταποκριθεί θαυμάσια σε Long Fall και High Pitch κινήσεις και λιγότερο σε Half Pitch.

Είναι σημαντικό - για να έχετε αποτελέσματα - ο πλάνος Inchiku Pirates να παραμένει συνέχεια σε κίνηση και να τον φρενάρετε λίγο πριν φτάσει στο βυθό. Στη συνέχεια ψαρέψτε τον με συνεχόμενα κοφτά και νευρικά χτυπήματα.

Οι Daiwa Pirates έχουν εξαιρετικό ζύγισμα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φιλντισένια μάτια που κάνουν την διαφορά. 

Για ρεαλιστική δράση το Pirates ενσωματώνει ένα καλαμάρι ελεύθερης κίνησης με δύο assist hooks βαρέως τύπου. Το καλαμάρι είναι εύκολο να αλλάξει αφαιρώντας τα άγκιστρα και τοποθετώντας ένα άλλο.

Το Daiwa Pirates είναι απαραίτητο να βρίσκεται στον εξοπλισμό σας, εάν ασχολείστε με την τεχνική του Inchiku. Ένα πολύ αποτελεσματικό inchiku κατάλληλο για τον αρχάριο αλλά και τον έμπειρο ψαρά.

Βάρος

Χρώματα

120γρ

Ασημό Ροζ, Πορτοκαλί Χρυσαφί, Ασημί Μπλε, Φωσφοριζέ Πορτοκαλί

150γρ

Ασημό Ροζ, Πορτοκαλί Χρυσαφί, Ασημί Μπλε, Φωσφοριζέ Πορτοκαλί

Daiwa Pirate

Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας