Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball
Kabura Technofish Magic Ball

Kabura Technofish Magic Ball

Technofish
05.0011
Διαθέσιμοι
10,50 €
tsouros marine premium
Με ΦΠΑ

Χειροποίητοι κοντοφύλακες από την Ελληνική εταιρία Technofish.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Χειροποίητοι κοντοφύλακες από την Ελληνική εταιρία Technofish. Ένα αποδοτικό ψάρεμα το οποίο ανθίζει στην Ελλάδα, με πολλές ονομασίες όπως Κοντοφύλακας, Συρτοκαθετή, κ.α.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί και διαφορετικού τύπου κοντοφύλακες, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την παραλαγή που σας ταιριάζει.

Οι κοντοφύλακες της Technofish είναι Ελληνικής κατασκευής, χειροποίητοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πληθώρα περιπτώσεων με ζωντανό δόλωμα ή με σιλικονούχο καλαμαράκι. Στην πράξη μοιάζει πολύ με Συρτή με Φύλακα, αλλά απαιτεί πιο λεπτά εργαλεία.

Οι κοντοφύλακες Kabura Magic Ball αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό τεχνογνωσίας και λειτουργικότητας. Διαθέτουν υδροδυναμικό σχήμα το οποίο τους επιτρέπει να βυθιστούν γρήγορα. Καθώς ο πλάνος κατεβαίνει, τα πλοκάμια προσδίδουν έξτρα κίνηση, προκαλώντας την αντίδραση θηρευτών. Διαθέτουν φώσφορο στο σώμα τους, ανάλογα με το χρώμα τους και στα μάτια των καλαμαριών.Τα εντυπωσιακά τους χρώματα και το έντονα ορατό μάτι, προσελκύει τα θηράματα.

Πολλοί φίλοι της τεχνικής μας ρωτάνε αν στις αρματωσιές με τρέσσες σιλικόνης μπορούνε να προσθέτουν δόλωμα όπως γαρίδα, ή πλοκάμια καλαμαριού, για να αυξήσουνε τις πιθανότητες χτυπήματος. Το ιδανικό σενάριο είναι η χρήση της σωστής τρέσσας ανάλογα με την περίπτωση. Να μάθετε για παράδειγμα ποιο χρώμα είναι αποδοτικό τη δεδομένη ώρα που ψαρεύετε, σε συγκεκριμένο τόπο. Αν για παράδειγμα γνωρίζετε ότι σε έναν τόπο τα φαγκριά μένουν διότι τρέφονται με γαρίδα, τότε χρησιμοποιήστε τρέσες σε πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα.

Η χρήση δολώματος έχει κάποια μειονεκτήματα. Το ζωντανό δόλωμα προσελκύει μικρού μεγέθους ψάρια, όπως Χάνους, αρκετοί εκ των οποίων θα πιαστούν στα αγκίστρια σας και θα σας αναγκάσουν να ανεβάζετε την αρματωσιά σας από μεγάλα βάθη. Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ότι το δόλωμα επηρεάζει την κίνηση της τρέσας και την κάνει να φαίνεται λιγότερο φυσική.   

Δοκιμάστε τους κοντοφύλακες Kabura Magic Ball σε βάθη κάτω από τα 50 μέτρα.

Λόγω του ότι οι πλάνοι είναι χειροποίητοι, υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα και ενδέχεται να παρουσιαστούν μικρές αποκλίσεις στους χρωματισμούς.

Κωδικός Βάρος Διαθέσιμα Χρώματα
3578 120 γρ Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο-Κίτρινο, Ροζ-Κίτρινο, Λευκό-Μωβ, Πορτοκαλί
3579 150 γρ Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο-Κίτρινο, Ροζ-Κίτρινο, Λευκό-Μωβ, Πορτοκαλί
3580 200 γρ Ροζ, Κίτρινο, Πράσινο-Κίτρινο, Ροζ-Κίτρινο, Λευκό-Μωβ, Πορτοκαλί

kabura-colors

Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας