Πλάνοι Jigging Master UFO Slow Jig

Πλάνοι Jigging Master UFO Slow Jig

Jigging Master
05.0102
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
21,50 €
Με ΦΠΑ

Οι πλάνοι Jigging Master UFO Slow Jigging είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται σε επιτυχία σε πολλές τεχνικές όπως slow jigging, γρήγορο jigging και κάθετο jigging.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι πλάνοι Jigging Master UFO Slow Jigging είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε πολλές τεχνικές όπως slow jigging, γρήγορο jigging και κάθετο jigging.

Εάν αυτό σας φαίνεται απίθανο, στην Jigging Master το έχουν επιτύχει. Οι πλάνοι UFO διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό για καλύτερη ροή του νερού πάνω στο σώμα τους, τόσο κατά την βύθιση, όσο και την ανάκτηση. Αυτό το χαρακτηριστικό τους κάνει κατάλληλους για Slow Jigging και Γρήγορο Jigging. 

Οι πλάνοι UFO της Jigging Master διαθέτουν ισορροπημένο κέντρο βάρους και βυθίζονται με οριζόντια θέση και σε κυκλική κίνηση. Δώστε τους κίνηση με τίναγμα του καλαμιού σας και αφήστε τους να βυθιστούν ελεύθερα.

Το επιθετικό του σχήμα τον κάνει ιδανικό για Slow Jig, ενώ τα χαρακτηριστικά πλεύσης του μας επιτρέπουν να κάνουμε twitching με άριστη απόδοση του τεχνητού. Ακόμη, η αύξηση κατά 30% της φωτεινότητας του, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Διατίθεται σε 2 μεγέθη και 6 χρώματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Αποτελούν βελτιωμένη έκδοση των πλάνων Shimano Flat-Fall jig
  • Με επικάλυψη από Ιαπωνικό ολογραφικό φιλμ, ανθεκτικό κατά της φθοράς, με μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Με ενίσχυση από ενιαίο σύρμα το οποίο διαπερνά το σώμα στο σύνολό του.
  • Με δύο κρίκους, έναν σε κάθε άκρο
  • Ειδικός σχεδιασμός για καλύτερη ροή του νερού πάνω στο σώμα των πλάνων, τόσο κατά την βύθιση, όσο και την ανάκτηση.
  • Βελτιωμένη κατά 30% φωτεινότητα των χρωμάτων των πλάνων για καλύτερες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, ή σε μεγάλα βάθη.
  • Πλάνοι με ισορροπημένο κέντρο βάρους και ιδεατή, οριζόντια κίνηση, ελεύθερης βύθισης
Βάρος Χρώματα
100 gr 5, 6, 9
150 gr 2, 4, 5, 6, 7

Jigging Master Ufo Slow JigJigging Master Ufo Slow JigJigging Master Ufo Slow JigJigging Master Ufo Slow JigJigging Master Ufo Slow JigJigging Master Ufo Slow Jig

Βάρος Τεχνητού
00006.76 - 100 γρ
00007.101 - 149 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας