Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ
Πλάνοι HR Slow Jigging ΙΙ

Πλάνοι Hearty Rise Slow Jigging ΙΙ

Hearty Rise
05.0145
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
18,00 €
Με ΦΠΑ

Η Hearty Rise κατασκευάζει τους πλάνους Slow Jigging II, με περισσότερο βάρος στο κεφάλι και κατασκευή από μίξη υλικών ώστε να βυθίζεται γρήγορα στη ζώνη των θηραμάτων.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρεία Hearty Rise, εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος παγκοσμίως. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην έχει και μια ολοκληρωμένη πρόταση για την συναρπαστική, αλλά συνάμα και απαιτητική τεχνική του Slow Jigging.

Η Hearty Rise σχεδίασε τους πλάνους Slow Jigging II με στόχο να κάμψει όλους τους λόγους που κάνουν την ομώνυμη τεχνική δύσκολη, σε πολλούς. Δεν επηρεάζεται από επιφανειακά, ή κατώτερα ρεύματα, βυθίζεται γρήγορα στη ζώνη στόχο, ενώ σε κάθε "χτύπημα" παρουσιάζει μια ιδιαίτερα έντονη, περιστροφική κίνηση που συνοδεύεται από ελιγμούς «φύλλου που πέφτει». Μπορείτε επίσης να τους ψαρέψετε σε περιοχές με ρηχά νερά, αλλά έντονα ρέματα.

Οι Hearty Rise Slow Jigging II είναι μικροί σε μέγεθος και συμπαγείς, μεταλλικοί πλάνοι. Οι Slow Jigging II κατασκευάζονται από συνθετικό υλικό, από μολύβι και ανοξείδωτο ατσάλι. Για να ανταποκριθούν καλύτερα στην πίεση του νερού κατά τη βύθιση, η Hearty Rise κατασκεύασε την άκρη των φτερών από ανοξείδωτο ατσάλι και τον πυρήνα του πλάνου από μολύβι. Αυτή η τεχνοτροπία παρομοιάζει τον πλάνο με τα πλευρά ενός αεροπλάνου και του προσδίδει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους με περισσότερο βάρος στο κεφάλι, μια επίπεδη επιφάνεια στο κάτω μέρος και 2 επίπεδα στη ράχη, καταφέρνουν να δίνουν αρκετή «ζωή» στον πλάνο και το γρηγορότερο βύθισμα που είδατε ποτέ. 

Αυτό είναι και το βασικό τους χαρακτηριστικό σε σχέση με άλλους πλάνους της Hearty Rise, η ταχύτατη βύθισή τους. Η αντανακλάσεις των χρωμάτων τους με το διαθέσιμο φως και οι μικρο-δονήσεις που προκαλούν με αργά χτυπήματα, προκαλούν τους θηρευτές.

Ψαρέψτε τους πλάνους με slow pitch – long fall κινήσεις, αλλά και με high pitch και χάρη στον υδροδυναμικό του σχεδιασμό, θα σας εκπλήξει με τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα σε τσαούσια, μαύρα, και στα πονηρά φαγκριά.

Τα τεχνητά Slow Jigging II διατίθενται σε βάρη 130 και 150 γραμμάρια. Ακόμη, όλες οι σειρές πλάνων της εταιρείας Hearty Rise απαρτίζονται από μοντέλα εντυπωσιακών χρωματισμών.

Μοντέλο

Βάρος

Χρώματα

Slow Jigging ΙΙ

130 γρ

BPL, BUL, WTL, GNL, PKL

Slow Jigging ΙΙ

150 γρ

BUL, WTL, PKL, GNL

Hearty Rise Slow Jigging II

Βάρος Τεχνητού
00007.101 - 149 γρ
00008.150 - 200 γρ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας